İyiyim cok şükür guzummm Beni merak ettigin icin tesekkürler malum dedikoducu komşular sinir bozuyo bazen ama sora böyle
Ayyy bıırrakkkk komsular seni kıskanıyoo bee haspamlarr ondna konusuyolarrr mallaarr bosverr kıskananlarda çatlasunnn

Ayyy bıırrakkkk komsular seni kıskanıyoo bee haspamlarr ondna konusuyolarrr mallaarr bosverr kıskananlarda çatlasunnn

Kıızz güldürdün ya beni Kıskançlık değil mevzu canim olmayan biseyi oldu gibi olmus gibi konusmalari Güya ben hamileymişim yaahuu daha ben bilmeden bildirmeden ne bu ya hayir kimseye 2. icin cabaliyorumda demedim

Reactions: Jou
Kıızz güldürdün ya beni Kıskançlık değil mevzu canim olmayan biseyi oldu gibi olmus gibi konusmalari Güya ben hamileymişim yaahuu daha ben bilmeden bildirmeden ne bu ya hayir kimseye 2. icin cabaliyorumda demedim
Hahahahahaha dötundenmi uydurdularr hele bak bakkk amann ya konuşmak için konuşuyolarr beee mervooo bosverrr

Evett dimi bende duyardımm kendimde açar dinlerdim heyy gidimm nerde o eski gençlik zamanlar şimdi gençlerr totosunu gösteriyo titosuna bakıyo dünya çirkinlesti
Güzel olsun inşallah herşey joum

Hahha tam uyar bence. Hele bana göre kırk yılda bir olayı tam uyar yaşım 30 hala içli köfte yapmışlığım yok 40ı bekliyorum

Ayyy ne güzel olurdu yaa
Çok özledim konseri kuzu pandemiden beri ne canlı müzik ne konser anam evde bayatladık

Bende satın aldım ne yapcaaaaammm
Püsür gadın yapsan nolurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…