- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.941
Bir ara yoldan geçen her arabadan ne dinledik bunu daDinle sevgilimm
Evett dimi bende duyardımm kendimde açar dinlerdim heyy gidimm nerde o eski gençlik zamanlar şimdi gençlerr totosunu gösteriyo titosuna bakıyo dünya çirkinlestiBir ara yoldan geçen her arabadan ne dinledik bunu da
Yattım yubarlandım kurbişim ya
Hahha tam uyar bence. Hele bana göre kırk yılda bir olayı tam uyar yaşım 30 hala içli köfte yapmışlığım yok 40ı bekliyorumBu şarkıyı içli kofteye ithaf ediyormmmmm
Ayyy ne güzel olurdu yaaŞöyle bir konsere gitseydik yaaa
Olan var olmayan var
Ohh en iyisini yapmışın canım dinlenmişsindirYattım yubarlandım kurbişim ya
Bende satın aldım ne yapcaaaaammmHahha tam uyar bence. Hele bana göre kırk yılda bir olayı tam uyar yaşım 30 hala içli köfte yapmışlığım yok 40ı bekliyorum
Ayyy ne güzel olurdu yaa
İyiyim cok şükür guzummm
Ayyy bıırrakkkk komsular seni kıskanıyoo bee haspamlarr ondna konusuyolarrr mallaarr bosverr kıskananlarda çatlasunnnİyiyim cok şükür guzummmBeni merak ettigin icin tesekkürler malum dedikoducu komşular sinir bozuyo bazen ama sora böyle
Kıızz güldürdün ya beniAyyy bıırrakkkk komsular seni kıskanıyoo bee haspamlarr ondna konusuyolarrr mallaarr bosverr kıskananlarda çatlasunnn
Hahahahahaha dötundenmi uydurdularr hele bak bakkk amann ya konuşmak için konuşuyolarr beee mervooo bosverrrKıızz güldürdün ya beniKıskançlık değil mevzu canim olmayan biseyi oldu gibi olmus gibi konusmalari Güya ben hamileymişim yaahuu daha ben bilmeden bildirmeden ne bu ya hayir kimseye 2. icin cabaliyorumda demedim
Güzel olsun inşallah herşey joumEvett dimi bende duyardımm kendimde açar dinlerdim heyy gidimm nerde o eski gençlik zamanlar şimdi gençlerr totosunu gösteriyo titosuna bakıyo dünya çirkinlesti
Çok özledim konseri kuzu pandemiden beri ne canlı müzik ne konser anam evde bayatladıkHahha tam uyar bence. Hele bana göre kırk yılda bir olayı tam uyar yaşım 30 hala içli köfte yapmışlığım yok 40ı bekliyorum
Ayyy ne güzel olurdu yaa
Püsür gadın yapsan nolurduBende satın aldım ne yapcaaaaammm
Ay bugün 3.makine camasirim yıkanıyorGüzel olsun inşallah herşey joum
Çok özledim konseri kuzu pandemiden beri ne canlı müzik ne konser anam evde bayatladık
Püsür gadın yapsan nolurdu
O zaman haketmişsin hazır yemeğiAy bugün 3.makine camasirim yıkanıyor
İçli köfteyi de hazır alsın
Boşverdim guzuum zaten yaaaHahahahahaha dötundenmi uydurdularr hele bak bakkk amann ya konuşmak için konuşuyolarr beee mervooo bosverrr
Yerim senii tontonn mervommBoşverdim guzuum zaten yaaaşaka gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?