- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.140
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.001
Valla yaaaa çok pahalıBizimde bugün yattı maaş vallahaa para bizemi kalıyo gene yarisı uçuyor bile maas geldi diye mutlu oluyoruz ama başka birşey zaten kirası faturasıydı yemej desen 500 den aşşağaa birsey alamıyoz herşey pahalı
Kiralarda yüksek herşey pahalı nedenseValla bilmiyorum ne yapılacak 2 kisiyiz diye herseyin kucugunden aliyorum cikan fatur senin dedigin gibi 500 den asagi gelmez hic
Jou Minnosprenses @MssPARE Wilma11 Cookiie @mavikelebek34
@coconatt @zorunlunick @ASSOSyal @pinaCatlak-kurabiye @madammor @Yasnaz @Emma3 D u t @Morrmeneksee @Mcz09 @Kahve __Kokusu Mi-Ok Yun Nosking
SABAH KAHVEM GELİN HEP BERABER OLSUN KIZLARRRRRRRŔRRRRRRR
Az birsey alsam 200 liradan cikiyom marketten gene ayniValla yaaaa çok pahalı
Hee kızzz he kiz 10 lirayla birsuru sey alirdim eskiden simdi 10 liralik hic irsey yokValla bilmiyorum ne yapılacak 2 kisiyiz diye herseyin kucugunden aliyorum cikan fatur senin dedigin gibi 500 den asagi gelmez hic
Anaammmmm yiyinn bana vermeyin sizbende çok severim mücveri annemde kabak getirmiş köyden oda yapacak
Gezmene bile gerke yok ihtiyaclarini aldigin icin bitiyor zaten yaaakızlar hadi siz evlisiniz eviniz falan var bende oda yok bak bugün yattı maaşlar ama banada bir şey kalmayacak anlamıyorum ki napıyorum o kadar parayı. Çok gezen alışveriş yapan biri de değilim yani her şey çok pahalı
Aynenn bebişimm miss gibii iyi yapiyonDegilmi
İşten sonra pazara ugrayacagim
Alınacak liste hazirladım
Az az alıp iki hafta bi alıyorum çok şükür yetiyor
Ne kadar güzel bir mesajJou Minnosprenses @MssPARE Wilma11 Cookiie @mavikelebek34
@coconatt @zorunlunick @ASSOSyal @pinaCatlak-kurabiye @madammor @Yasnaz @Emma3 D u t @Morrmeneksee @Mcz09 @Kahve __Kokusu Mi-Ok Yun Nosking
7 sene önce evlendigimde ilk 150 liralık alışveriş yapmışız ama çok almıştık bizAz birsey alsam 200 liradan cikiyom marketten gene ayni
Ooo afiyet olsun migimm
Jou Minnosprenses @MssPARE Wilma11 Cookiie @mavikelebek34
Fotograf temsili canımBalım ben gelirsem siler süpürürüm vallahiAfiyet olsun sanada
Çok şükür aşkım artık. Geçmeyen şey yokmuş. RAbbim veriyor kolaylığını. Sizlerin neşeleri sayesinde herşeyHahahahah yerim seniii neşenininöpem perimm hep gül böylee hep mutlu oll çok şükür daha iyisin ya
Yerimm senii ballukuymakk herşey çok güzel olcakÇok şükür aşkım artık. Geçmeyen şey yokmuş. RAbbim veriyor kolaylığını. Sizlerin neşeleri sayesinde herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?