Hahahaha bosveerr iyi ettin napcan oturuppp bende daha totomu kaldiramadim kahvalti etcem 12 de ilaรง saatim
Aman ihmal gelme kullan ilaclarini
Nasฤฑlsฤฑn bebeklerim
Valla ben bi รงare yalnฤฑzlฤฑklar abidesi kedilerimle mayฤฑลŸฤฑyoruz
Gรผnaydฤฑn, afiyet ลŸeker olsun canฤฑm
SaฤŸol canฤฑm
Gene basladฤฑ bu hafta yemek yapma stresii aksama ne yapcamm
Bende hic bitmiyor o evde de dogru durust bisey kalmadi alisveris edilecek maasi 2 gun gec yatirdilar bu ay

Aman ihmal gelme kullan ilaclarini

Valla ben bi รงare yalnฤฑzlฤฑklar abidesi kedilerimle mayฤฑลŸฤฑyoruz

SaฤŸol canฤฑm

Bende hic bitmiyor o evde de dogru durust bisey kalmadi alisveris edilecek maasi 2 gun gec yatirdilar bu ay
Bizimde bugรผn yattฤฑ maaลŸ vallahaa para bizemi kalฤฑyo gene yarisฤฑ uรงuyor bile maas geldi diye mutlu oluyoruz ama baลŸka birลŸey zaten kirasฤฑ faturasฤฑydฤฑ yemej desen 500 den aลŸลŸaฤŸaa birsey alamฤฑyoz herลŸey pahalฤฑ

Valla bilmiyorum ne yapฤฑlacak 2 kisiyiz diye herseyin kucugunden aliyorum cikan fatur senin dedigin gibi 500 den asagi gelmez hic

kฤฑzlar hadi siz evlisiniz eviniz falan var bende oda yok bak bugรผn yattฤฑ maaลŸlar ama banada bir ลŸey kalmayacak anlamฤฑyorum ki napฤฑyorum o kadar parayฤฑ. ร‡ok gezen alฤฑลŸveriลŸ yapan biri de deฤŸilim yani her ลŸey รงok pahalฤฑ

Ooohhhhh 2 tabak bรผyรผk รงฤฑksฤฑn mucver vallaha hepsini yerim o derecede cok seviyorum onu

Degilmi
ฤฐลŸten sonra pazara ugrayacagim
Alฤฑnacak liste hazirladฤฑm
Az az alฤฑp iki hafta bi alฤฑyorum รงok ลŸรผkรผr yetiyor

Bu siteyi kullanmak iรงin รงerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek iรงin onlarฤฑ kabul etmelisiniz. Daha Fazlasฤฑnฤฑ ร–ฤŸren.โ€ฆ