- 13 ลubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #23.981
Gรผnaydฤฑn, afiyet ลeker olsun canฤฑmJou Minnosprenses @MssPARE Wilma11 @Bal Perisi mavikelebek34
coconatt @zorunlunick @ASSOSyal @pina @Catlak-kurabiye @madammor @Yasnaz @Emma3 @Buralardutluuugdu @Morrmeneksee @Mcz09 @Kahve __Kokusu @Mi-Ok Yun @Nosking
SABAH KAHVEM GELฤฐN HEP BERABER OLSUN KIZLARRRRRRRลRRRRRRR
Asฤฑl sen nasฤฑlsฤฑn migim kฤฑzฤฑnฤฑ okul icin seneye birakmissinNasฤฑlsฤฑn bebeklerim
HoลgeldinAfiyetler olsun tam bir tiryakiyim eลlik ederim seve seve
ฤฐyiyim sen nasฤฑlsฤฑn valla nabim iลte gitmek isremedi okulaAsฤฑl sen nasฤฑlsฤฑn migim kฤฑzฤฑnฤฑ okul icin seneye birakmissin
Hoลgeldin canฤฑmAfiyetler olsun tam bir tiryakiyim eลlik ederim seve seve
Oyle diye diye gรถndereydin erken bฤฑraktฤฑn ama mecbur aฤlฤฑycakฤฐyiyim sen nasฤฑlsฤฑn valla nabim iลte gitmek isremedi okulagitmiyceeeemmm diyo benim eลลek spasฤฑ
Yapacak biลey yokOyle diye diye gรถndereydin erken bฤฑraktฤฑn ama mecbur aฤlฤฑycak
Aman ihmal gelme kullan ilaclariniHahahaha bosveerr iyi ettin napcan oturuppp bende daha totomu kaldiramadim kahvalti etcem 12 de ilaรง saatim
Valla ben bi รงare yalnฤฑzlฤฑklar abidesi kedilerimle mayฤฑลฤฑyoruzNasฤฑlsฤฑn bebeklerim
Saฤol canฤฑmGรผnaydฤฑn, afiyet ลeker olsun canฤฑm
Bende hic bitmiyor o evde de dogru durust bisey kalmadi alisveris edilecek maasi 2 gun gec yatirdilar bu ayGene basladฤฑ bu hafta yemek yapma stresii aksama ne yapcamm
Hayฤฑrlฤฑsฤฑ olsun inลaallahYapacak biลey yok
Bende kabak mรผcveriGene basladฤฑ bu hafta yemek yapma stresii aksama ne yapcamm
Bizimde bugรผn yattฤฑ maaล vallahaa para bizemi kalฤฑyo gene yarisฤฑ uรงuyor bile maas geldi diye mutlu oluyoruz ama baลka birลey zaten kirasฤฑ faturasฤฑydฤฑ yemej desen 500 den aลลaฤaa birsey alamฤฑyoz herลey pahalฤฑAman ihmal gelme kullan ilaclarini
Valla ben bi รงare yalnฤฑzlฤฑklar abidesi kedilerimle mayฤฑลฤฑyoruz
Saฤol canฤฑm
Bende hic bitmiyor o evde de dogru durust bisey kalmadi alisveris edilecek maasi 2 gun gec yatirdilar bu ay
Ooohhhhh 2 tabak bรผyรผk รงฤฑksฤฑn mucver vallaha hepsini yerim o derecede cok seviyorum onuBende kabak mรผcveri
afiyet olsun bende yeni iรงtimJou Minnosprenses @MssPARE Wilma11 @Bal Perisi mavikelebek34
coconatt @zorunlunick @ASSOSyal @pina @Catlak-kurabiye @madammor @Yasnaz @Emma3 @Buralardutluuugdu @Morrmeneksee @Mcz09 @Kahve __Kokusu @Mi-Ok Yun @Nosking
SABAH KAHVEM GELฤฐN HEP BERABER OLSUN KIZLARRRRRRRลRRRRRRR
Valla bilmiyorum ne yapฤฑlacak 2 kisiyiz diye herseyin kucugunden aliyorum cikan fatur senin dedigin gibi 500 den asagi gelmez hicBizimde bugรผn yattฤฑ maaล vallahaa para bizemi kalฤฑyo gene yarisฤฑ uรงuyor bile maas geldi diye mutlu oluyoruz ama baลka birลey zaten kirasฤฑ faturasฤฑydฤฑ yemej desen 500 den aลลaฤaa birsey alamฤฑyoz herลey pahalฤฑ
Sanada afiyet olsun kelebeฤim o zmanafiyet olsun bende yeni iรงtim
Bende kabak mรผcveri
bende รงok severim mรผcveri annemde kabak getirmiล kรถyden oda yapacakOoohhhhh 2 tabak bรผyรผk รงฤฑksฤฑn mucver vallaha hepsini yerim o derecede cok seviyorum onu
kฤฑzlar hadi siz evlisiniz eviniz falan var bende oda yok bak bugรผn yattฤฑ maaลlar ama banada bir ลey kalmayacak anlamฤฑyorum ki napฤฑyorum o kadar parayฤฑ. รok gezen alฤฑลveriล yapan biri de deฤilim yani her ลey รงok pahalฤฑBizimde bugรผn yattฤฑ maaล vallahaa para bizemi kalฤฑyo gene yarisฤฑ uรงuyor bile maas geldi diye mutlu oluyoruz ama baลka birลey zaten kirasฤฑ faturasฤฑydฤฑ yemej desen 500 den aลลaฤaa birsey alamฤฑyoz herลey pahalฤฑ
Ooohhhhh 2 tabak bรผyรผk รงฤฑksฤฑn mucver vallaha hepsini yerim o derecede cok seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?