- 25 Ağustos 2019
- 62.509
- 120.033
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.361
Hava muhteşemm yaaGelsin anam
Eylül başladı ya illaki belli ediyorHava muhteşemm yaa
Vallaha eylül 1 degil 2 geldi havalarrr bianda serinledii hafifledi kendini gösterdii❤Eylül başladı ya illaki belli ediyor
inşallah verir bir borcumuzu kapatrız enazından yükümüz hafiflercanım senin sonuçta nikahın kıyıldı ve evlilik için ayrılıyorsun doğal olarak bu senin hakkın çıkarken çıkış sebebinin evlilik olduğunu söyle muhasebeciniz ona göre çıkış yapsın hakkın o senin bırakma
ahahah ben içeömem hem bana çok gelirOyyy sağoll aşkuummmmm
Bende içemezdim bi tuğaf geldii yav bana
Suan zor içiyorum nedense
inşallah verir bir borcumuzu kapatrız enazından yükümüz hafiflerama veriri diye düşünüyorum ocak 2020de başladım burada sen muhasebecisin değil mi sence ne kadar alırım
ahahah ben içeömem hem bana çok gelir
Kızzz helee benim doldurduğum bardakta 1 fincan kadarinşallah verir bir borcumuzu kapatrız enazından yükümüz hafiflerama veriri diye düşünüyorum ocak 2020de başladım burada sen muhasebecisin değil mi sence ne kadar alırım
Evlilik paranı al kuzu bırakma sakin ben 5 sene baya güzel para almıştım iş veren değil devlet veriyor o parayıinşallah verir bir borcumuzu kapatrız enazından yükümüz hafiflerama veriri diye düşünüyorum ocak 2020de başladım burada sen muhasebecisin değil mi sence ne kadar alırım
Ayy göstersin yandık kavruldukVallaha eylül 1 degil 2 geldi havalarrr bianda serinledii hafifledi kendini gösterdii❤
Geçmiş olsun canımHee yok kuzu ilaç verdi doktor sadece ağrın olursa gelirsin demisti bana ağrım yok
iyiyim kahvecim çok şükür sen nasılsınGünaydın minnoşumnasılsın
ahahah afiyet olsun canımKızzz helee benim doldurduğum bardakta 1 fincan kadar
nasıl alıcam onu canımEvlilik paranı al kuzu bırakma sakin ben 5 sene baya güzel para almıştım iş veren değil devlet veriyor o parayı
abla nasılsın ne yapıyorsunGeçmiş olsun canım
Ay Elhancım iyiyim asıl senden naber nerelerdesin yoksun kaç zamandırKokoşum naber bebem
Minnoşum neyse ki seni Adana'ya gelin etmeden yetiştim. Ben iyiyim. İl dışı taynim çıkmamıştı bayağı üzüldüm çünkü evi toparlamis eşyaların bazılarını satıp bazilarini hibe etmiştim. İki hafta mazeret taynine başvurdum o çıktı çok şükür stres de bitti. Sonrasinda Antalya'ya gelip evin bakımını yaptırdık parkeler tamamen söküldü . Duşakabin kaldırıldı tekne yerine seramik mermer yapıldı yere sıfır ...boya , su işleri bayağı yorucu oldu. Ben mutfakta yemek çay işlerine baktım bir hafta sürdü...sonra tekrar Gemlik' e koştuk evin son toparlanma işleri tekrar nakliye ile Antalya ....yerleş falan ...bugüne geldim. Hep aksiyon daha neler neler de özeti bu şekilde...Bu yaz tatilsiz bitti...senin son hazirluklarin vardır şimdi . Allah kolaylık versin. Her şey yolunda gitsin inşallah.abla nasılsın ne yapıyorsun
İy yerine söyleyeceksin kuzum onlar istifani yazdiricak imzaliyacaksin iş yeri sigortaya kendi gönderiyo diye biliyorum. Benimki bu şekilde olmuştu.. az diye düşünme bir yıl için en az iki maaş alırsın diye düşünüyorumiyiyim kahvecim çok şükür sen nasılsın
ahahah afiyet olsun canım
nasıl alıcam onu canım
İyiyim bitanem minnoşa yazıyordum yaptıklarımı tayin sebebiyle biraz uzak kaldım. Ama bitirdim işleri . Okula git gel bundan sonra...Ay Elhancım iyiyim asıl senden naber nerelerdesin yoksun kaç zamandır
Yaaa sende mi demekİyiyim bitanem minnoşa yazıyordum yaptıklarımı tayin sebebiyle biraz uzak kaldım. Ama bitirdim işleri . Okula git gel bundan sonra...
inşallah ablacım ,bizlerde merak ettik nerde bu tatlı dillim diyerek . evet son günlerim artık hazırlıklar bitti sayılır abla çok şükür eşyalarımız aldık nikahımızı kıydık çeyiz üstü yapılır bilirsin onu yaptık ay sonu gidecek çeyizim bende 3 hafta sonra ayrılıyorum iştenMinnoşum neyse ki seni Adana'ya gelin etmeden yetiştim. Ben iyiyim. İl dışı taynim çıkmamıştı bayağı üzüldüm çünkü evi toparlamis eşyaların bazılarını satıp bazilarini hibe etmiştim. İki hafta mazeret taynine başvurdum o çıktı çok şükür stres de bitti. Sonrasinda Antalya'ya gelip evin bakımını yaptırdık parkeler tamamen söküldü . Duşakabin kaldırıldı tekne yerine seramik mermer yapıldı yere sıfır ...boya , su işleri bayağı yorucu oldu. Ben mutfakta yemek çay işlerine baktım bir hafta sürdü...sonra tekrar Gemlik' e koştuk evin son toparlanma işleri tekrar nakliye ile Antalya ....yerleş falan ...bugüne geldim. Hep aksiyon daha neler neler de özeti bu şekilde...Bu yaz tatilsiz bitti...senin son hazirluklarin vardır şimdi . Allah kolaylık versin. Her şey yolunda gitsin inşallah.
Canuuumm bebeemm çok şükür iyilestin mi senHee yok kuzu ilaç verdi doktor sadece ağrın olursa gelirsin demisti bana ağrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?