- 25 Ağustos 2019
- 62.505
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.701
seçim olsada birişe yaramayacak aynıı böyle dünya devamSeçimler olacağı için dedim ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seçim olsada birişe yaramayacak aynıı böyle dünya devamSeçimler olacağı için dedim ben![]()
Bakalım 2023![]()
görücez bakalım ömrümüz varsaR
Coronavirus öldürüyor dan sonra aşı da öldürüyor aşamasına geçecez diye de korkuyorum.2023 e sağ çıkabilcekmiyiz acaba hergün bir şey çıkıyor
Çalışan diyor kuzu bizi kapsamıyorevlenince geleceğim toiğe![]()
Ben çalışcağım inşallah kahvemÇalışan diyor kuzu bizi kapsamıyor![]()
Ben çalışmıyorum amaVerimli Planlı Yaşam Günlüğü
merhaba:) Çalışıyor musun?? işten yorgun mu geliyorsun? işten gelince ne yapıyoprsun? yemek mi? bulaşık mı? ortalığı toplamak mi? çocuk varsa çocuğunla mi ilgilenmek?? hangi birine yapacaksin? gel katıl topiğimze.. birbrmize destek olalım..:) öncelikle kendimi tanitayim... kamuda memurum... :)...www.kadinlarkulubu.com
bebbişlerimizi nickommDur daha senin bebisi sevicez
Olsun çalışan çalışmayan açık herkeseBen çalışmıyorum ama![]()
Ek iş bulayım bari bende kuzuBen çalışcağım inşallah kahvem![]()
çalışmıyorum ama arada yazıyorumÇalışan diyor kuzu bizi kapsamıyor![]()
Amigurumi yapEk iş bulayım bari bende kuzu![]()
Hahaaaaaaa başlık beni çok ittiçalışmıyorum ama arada yazıyorum![]()
Yakın olsak da bebek koklamaya gelseydik birbirimize ne güzel olurdu , herbirimiz icinbebbişlerimizi nickomm![]()
O ne giiiAmigurumi yap
Valla nette herşey var![]()
ah keşkee ne güzel olurdu bebelerimizi de arkadaş ederdikYakın olsak da bebek koklamaya gelseydik birbirimize ne güzel olurdu , herbirimiz icin
Olmuyor malesef namaz topigin ismini değiştirmeyi çok istemiştik hatırla...
ha evet doğru ama migi pro ya ondan belki prolar yapabilir diye düşündüydümOlmuyor malesef namaz topigin ismini değiştirmeyi çok istemiştik hatırla...