- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.118
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #24.741
Ne yazayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazayım
Yogurtlayacaktim aslında ama corbam yoğurtluanladımm kuzummnasıl yapacağınıı öylede güzell olurr yaparım bazen öylede![]()
Hergun bu dert ya biktik gayri .Ne pisirsem diye düsünüyorum canıımm![]()
Hee o zaman normal ett ikisi bir olmaz bencedeYogurtlayacaktim aslında ama corbam yoğurtlu![]()
Bi makarna hazir degill onu edecem 5 dkkaya biterOoh oohh yemekler hazirrr![]()
Yeriim seniiCanm benim yaa![]()
Çok güzelll ❤Elticimle (ikizim) kahve keyfi buyruunnEki Görüntüle 2913153
Ever evet sulu oldu çok. Dağıldıda zaten bilmem öyle tadı nasıl olurO kız dolmanin içini çok salçalı çokta sulu yapmadı mı sence ya
Afiyet olsun bebek, yanındaki kadife kek mi ,pingui miElticimle (ikizim) kahve keyfi buyruunnEki Görüntüle 2913153
Gel beraber içelimÇok güzelll ❤
Ay diğer şeyler güzel oldu ya bence yaniEver evet sulu oldu çok. Dağıldıda zaten bilmem öyle tadı nasıl olur
Sağol canımm Kadife kek cok merak ediyodum aldım bugünAfiyet olsun bebek, yanındaki kadife kek mi ,pingui mi
BilmemkiNe yazayım
Sevdin mi tavsiye eder misin ve nereden aldinnnnSağol canımm Kadife kek cok merak ediyodum aldım bugün![]()
Evet bence de diğerleri çok lezzetli duruyorAy diğer şeyler güzel oldu ya bence yanicanım çekti cooook
Salonu nasıl sence ?Evet bence de diğerleri çok lezzetli duruyor![]()
Benim yerimede iç kuzumm ❤Gel beraber içelim
Cok güzelmiş bidaha alırım yani bimden aldım bime gitmem hiç normalde ticket la alışveriş yaptığımız için. Tavuk alcaktım ondan gittim görmüşken aldım bikere şans ver derimSevdin mi tavsiye eder misin ve nereden aldinnnn
İçerim güzelliğimBenim yerimede iç kuzumm ❤