- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.781
Saol kuzummm biraz hafiflettimkolay gelsin canım
benim yine hafta sonu misafirim varSaol kuzummm biraz hafiflettim
Benim evde iş daha çok canım yaa inan bitmiyor çalışırken daha iyiymisim benBende elime geçmiyor iş güç uğraşmaktan sen evdesin o yüzden dedim
Tam bir yeni gelinSalonu nasıl sence ?
Valla ben işyerinde dinleniyorumBenim evde iş daha çok canım yaa inan bitmiyor çalışırken daha iyiymisim ben
Ben çok severdim bir ara çok yedim sonra bir bıkkınlık geldi ara verdümCok güzelmiş bidaha alırım yani bimden aldım bime gitmem hiç normalde ticket la alışveriş yaptığımız için. Tavuk alcaktım ondan gittim görmüşken aldım bikere şans ver derim
Kim geliyor yine bana misafir deme geliyorlar banabenim yine hafta sonu misafirim varyarın ve cuma hazırlık yapıcam
Otele git isten izin aldığında eve gitme anca öyle dinlenirsinValla ben işyerinde dinleniyorumevde izin alırsam nerdeeeeee dinlenmek için izin almam artık
Gidersem kocam çocuğu alır getirir ordada rahat vermezlerOtele git isten izin aldığında eve gitme anca öyle dinlenirsin
Ben aldım güzeldi. Hatta bir ara ıspanaklı aldım. Sonra yerken evde ıspanağın nasıl zoe temizlendiği aklıma geldi. Dedim acaba bunu güzel temizledilermiBöreği aman şöyle güzel aman böyle özel diye ovuyorlar da .
Hem bin hem a101 icin
Sağol canım bende bıkana kadar yicem anlasıldıBen çok severdim bir ara çok yedim sonra bir bıkkınlık geldi ara verdümafiyet olsun canım
maşallah ya ,amcamlar yengemler halamlar kuzenler canımKim geliyor yine bana misafir deme geliyorlar banapazar günü İzmir'deki evde 12 kişi agirladim canım çıktı uzun bir zaman insan görmek istemiyorum
Eşimin çocukluk arkadaslariydi bizim ev denize yakın olunca çoluk çocuk akraba geldilermaşallah ya ,amcamlar yengemler halamlar kuzenler canım
hepsi çeyiz için geliyor canım anne tarafım geçtiğimiz hafta sonu geldi baba tarafım bu hafta geliyorEşimin çocukluk arkadaslariydi bizim ev denize yakın olunca çoluk çocuk akraba geldilersizin düğün telasiniz yok mu niye bu kadar misafir geliyor
Görmeye mihepsi çeyiz için geliyor canım anne tarafım geçtiğimiz hafta sonu geldi baba tarafım bu hafta geliyor
Tesekkür ederimmAfiyetle ye
Ben aldım güzeldi. Hatta bir ara ıspanaklı aldım. Sonra yerken evde ıspanağın nasıl zoe temizlendiği aklıma geldi. Dedim acaba bunu güzel temizledilermisonra almadım. Çok sıkışırsam acil birşey olursa peynirli alırım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?