- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.118
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.761
DegistiBilmemki
Bende bimin urunlerinden korkuyordum ama bı sans vereyimCok güzelmiş bidaha alırım yani bimden aldım bime gitmem hiç normalde ticket la alışveriş yaptığımız için. Tavuk alcaktım ondan gittim görmüşken aldım bikere şans ver derim
Yok yok korkma tarihine bak bikez al tadı cok hafif cok zevkli yemesi bitane aldığıma pişman oldumBende bimin urunlerinden korkuyordum ama bı sans vereyim
kolay gelsin canımAsla şuan bile çok Zor şartlarda yazıyorum hatta gidiyorum opuyorum siziçok işim var byeeee
bimin et ürünerinden memnun kalmadım nicko ama diğerleri güzelBende bimin urunlerinden korkuyordum ama bı sans vereyim
Boreginden ve yaş pastasindan kaç defa böcek plastik kıl çıkmış şikayetimvar.com da okudumbimin et ürünerinden memnun kalmadım nicko ama diğerleri güzel
Sağol canımafiyet olsun çok şanlısın ya
IyyyBoreginden ve yaş pastasindan kaç defa böcek plastik kıl çıkmış şikayetimvar.com da okudum
bana hiç denk gelmedi sadece profiterol aldım o ekşimiştiBoreginden ve yaş pastasindan kaç defa böcek plastik kıl çıkmış şikayetimvar.com da okudum
Çok cesursunIyyyalda yerken dikkat et inceleyerek ye
Minnoooos ehliyetin var mı beybimbana hiç denk gelmedi sadece profiterol aldım o ekşimişti
Bende BİM’den pasta börek almadım hiçve yaş pastasindan kaç defa böcek plastik kıl çıkmış şikayetimvar.com da okudum
yok canım maalesefÇok cesursun
Minnoooos ehliyetin var mı beybim
Haa haaHergun bu dert ya biktik gayri .
Hergun bı hayırsever yemek dagitss keşke
Afiyet olsunBi makarna hazir degill onu edecem 5 dkkaya biter
Böreği aman şöyle güzel aman böyle özel diye ovuyorlar da .Bende BİM’den pasta börek almadım hiç
En iyis evde malzemeleri alıp evde yapmakBöreği aman şöyle güzel aman böyle özel diye ovuyorlar da .
Hem bin hem a101 icin
Öyle, doğru diyorsunEn iyis evde malzemeleri alıp evde yapmak
Benim.kiza battaniye başladım 9 ayda bitti kuzu çocuk doğmayacak olsa kaç senede biterdi bilmiyor artıkÖrgü canım ek iş denünce o aklıma geldi
Bende elime geçmiyor iş güç uğraşmaktan sen evdesin o yüzden dedimBenim.kiza battaniye başladım 9 ayda bitti kuzu çocuk doğmayacak olsa kaç senede biterdi bilmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?