- 14 Nisan 2021
- 4.137
- 22.132
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.021
Aayyy evet ya vardı öyle tiplerahahah ben dinlemezdim ama lisede sınıftan erkekler müziği açıp ellerinde tespih u tarz şarkılar dinlerdi
İnsallah canım yaaevetttt sıkma canını aşkoomm hiçbelli olmazz belkide hiç sevmezzz
lisede ergenlik başkaydı allahtan çabuk büyüdükAayyy evet ya vardı öyle tipler
bende öyle birşeydi iştee o zamanki modası oydu ona uydukko zamanlar aslan yelesi saç kesimi moda tabi ay benim saç kuvırcık neyime güvendim gittim aslan yelesi kesin dedim alllah tavuz kuşu gbi gezdim lise 1de
ahahah aklıma geldi o yıllar nerden çıktı bu konuyabende öyle birşeydi iştee o zamanki modası oydu ona uydukk
benimm şarkımlaaahahah aklıma geldi o yıllar nerden çıktı bu konuya
iyi oldubenimm şarkımlaa
Evet güzeldi herşeye rağmenlisede ergenlik başkaydı allahtan çabuk büyüdük
coşturdum eski anıalrı hatırlattımmiyi oldu
amann allah korusun ya iyikideeEvet güzeldi herşeye rağmenEn azından şimdikiler gibi değildik
evet şimdikiler bilmez internet vardı ama böyle değildik yaEvet güzeldi herşeye rağmenEn azından şimdikiler gibi değildik
harkasın elçommmcoşturdum eski anıalrı hatırlattımm
evet şimdikiler bilmez internet vardı ama böyle değildik yabazen pencereden bakarım kahve yudumlarım çocukları izlerim normal oyun oynayan yok neredeyse bahçeye iip çok küçük yaşta tiktok çekiyorlar
harkasın elçommm
bu aralar pek meşhurrr
Bilmem mi?
Zor günlerimde hep sen yanımda vardın (oo, ya)
Oo, ah
Günlerdir
Hissettiğim bu şey, ben yarım mı kaldım? (ah)
Oo, ah
ayyy evett heleki diskoda çalınca daha güzel oluyor kızzz fenabu aralar pek meşhurrr
disko mu nerdeeee görcem diskoooooooooooooooayyy evett heleki diskoda çalınca daha güzel oluyor kızzz fena
nickom nasılsınnn göremedim bu gün seniNe haberrrr, hastalığın nasıl oldu bakimmm bitti mi iğneler
çok belli ettim değil miGelin olunca tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?