- 14 Nisan 2021
- 4.137
- 22.132
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.001
Tik tok falan yok bizde hatta herhangi bi sosyal medya yok sevmiyorum zatenişteee bakk ayy allahum yaa
süperrr amaa belli bi yaşa geldimii görecek oda özencekTik tok falan yok bizde hatta herhangi bi sosyal medya yok sevmiyorum zatenOyunda oynatmam sadece arada telefonumu veriyorum youtube dan video falan bakiyor
Birde şekilli şukullu yazardık yaaaynen bilmezler üstüne bir de ayy bunlar neeeğğğğ derler
Şuanki nesil fena ya konuşma adabı falan hiç hoşlanmıyorumbilmezz tabiii tiktok manyağı oldularrr
aaa evett bende adıyla nerden hatırlıyorum bakınca hatırladımantepli repci var dı asi ttayla
sonumuzzz olaaaa hayrolaaaŞuanki nesil fena ya konuşma adabı falan hiç hoşlanmıyorumtabi çok iyileri de var
aahahah 6.30 da anlaşalımHahaaaaaaa bekliyorum 4.30
Evet mecbur helede okula başlayinca arkadaşlarından görecek oyun falansüperrr amaa belli bi yaşa geldimii görecek oda özencek
gizliden gizliden herşey bile ederlerr bakma bileEvet mecbur helede okula başlayinca arkadaşlarından görecek oyun falanBen yinede tiktok vs. actirtmam kontrol şart bu devir çok çok zor çünkü
AHAHAH ne günlerdi ya
Koptum şu an
oyyy oyyyy emo gibi saçlarıım da vardıı hatta arkadan keserdimm bi kısa bi uzunduAHAHAH ne günlerdi ya
ahahah ben dinlemezdim ama lisede sınıftan erkekler müziği açıp ellerinde tespih u tarz şarkılar dinlerdiKoptum şu anAz buçuk hatirliyor gibiyim bu tarz şarkılar dinlerdi millet. Okul yıllarım yurtlarda kalarak gecti ordan çok tanıdık geliyo bu tarz
Aayyy Allah korusun ya yinede kontrol ederim canim serbest birakirsan cocugu sonucta bilemez neyin kötü oldugunu dahagizliden gizliden herşey bile ederlerr bakma bile
o zamanlar aslan yelesi saç kesimi moda tabi ay benim saç kuvırcık neyime güvendim gittim aslan yelesi kesin dedim alllah tavuz kuşu gbi gezdim lise 1deoyyy oyyyy emo gibi saçlarıım da vardıı hatta arkadan keserdimm bi kısa bi uzundu
evetttt sıkma canını aşkoomm hiçbelli olmazz belkide hiç sevmezzzAayyy Allah korusun ya yinede kontrol ederim canim serbest birakirsan cocugu sonucta bilemez neyin kötü oldugunu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?