- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.261
sana bi şarkı atmıştım dut niye görmiyinnn ağzına ağzına pıçaklıcam haaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana bi şarkı atmıştım dut niye görmiyinnn ağzına ağzına pıçaklıcam haaaa
yeni girdim valla
bidaha etiket yap bakim kızlar hastaydı ya
![]()
anammm geldii doğu günü kociş ne sürpriz yapacuk acabaEvet guzuum 92/Ekim devreyim![]()
Geçmiş olsun dutumm nesi var güzellerinyeni girdim valla
bidaha etiket yap bakim kızlar hastaydı ya
![]()
Valla bilemiycim artik her sene alir bir hediyeanammm geldii doğu günü kociş ne sürpriz yapacuk acaba![]()
vallaha benimde eşim yıldönümleri anlamazz da pek doğum günüme daha çok düşkün nedense mutlaka ederr helekii en sevdiğim çiçek papatyaValla bilemiycim artik her sene alir bir hediye![]()
Ooh oohhvallaha benimde eşim yıldönümleri anlamazz da pek doğum günüme daha çok düşkün nedense mutlaka ederr helekii en sevdiğim çiçek papatya
yaaaaa yerimm senii ball ball mervommmOoh oohhAlsın tabi çiçek gibi güzel karısına
![]()
huhuvvvvvvvv hem mor aşkı hem de papatya daha neler çıkcak aceppp
Hayalet
Ay anladım bitanem çokca dinlen dikkat et güzel beslenKuzum görmedim, sürekli telefonum caliyo karışıyor. Girdigim ortamda herkes pozitif zaten şuan. Benimde bir kaç şikayetim var şimdilik.
ayyy bayılıyorum bu emojiye ya
Ne oldu kuzu geçmiş olsun ..Bugün başım çok agriyo![]()
Amin inşallah bütün güzel dileklerin için amin ablacım. Sen hiç yamuk yaparmısın ki pamuk gibisin vallaTeşekkür ederim canımiyiyim. Allah hepimizi korusun iyilik güzellik versin hayatımıza. Şaka yaptığını biliyorum. Çok harika arkadaşlara sahip olduğum için burada şükrediyorum bir yamukluk yaparsam kendimi affetmem. Sizleri incitmekten çok korkuyorum sadece.
![]()
çoook çokkk pammıkkk yaaa konuşunca içime bi hoş geliyor yavvvAmin inşallah bütün güzel dileklerin için amin ablacım. Sen hiç yamuk yaparmısın ki pamuk gibisin valla![]()
Neleeer neleer diyosuuunnhuhuvvvvvvvv hem mor aşkı hem de papatya daha neler çıkcak aceppp![]()
Uuuu hallowennnnn