- 25 Ağustos 2019
- 62.501
- 120.019
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.281
çok tatlusun senNeleeer neleer diyosuuunn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlusun senNeleeer neleer diyosuuunn![]()
Nerelerdesin gııı
NERDE TOPLULUĞA GİRDİN CANIM BENİMDE DÜĞÜN VAR NE YAPICAM BİLMİYORUMBen yine çok iyi durumdayım kuzum ama çok kötü olan akrabalarim var şuan, genç yaşlıya bakmıyor. Deviriyor insani![]()
yirimmm kiiiiSen kadar değil bebeeeemm![]()
el sıkışmazsın öpmezsin bitanemm illakii iğneyle yaptırma koysunlar zarfa sandığa paralarıNERDE TOPLULUĞA GİRDİN CANIM BENİMDE DÜĞÜN VAR NE YAPICAM BİLMİYORUM
Ben burdaki bütün emojilere bayılıyorum çok tatlılarayyy bayılıyorum bu emojiye ya![]()
heee kızz çok güzellerrrBen burdaki bütün emojilere bayılıyorum çok tatlılar![]()
öyle yapayım değil mi haklısıın canımel sıkışmazsın öpmezsin bitanemm illakii iğneyle yaptırma koysunlar zarfa sandığa paraları
Valla banada ya dimi bana yamuk yapsada ben anlamam onu güzel birşey olarak görürümçoook çokkk pammıkkk yaaa konuşunca içime bi hoş geliyor yavvvElhan
yarın istanbula düğüne gidicem ya haniiiöyle yapayım değil mi haklısıın canım
daha mantıklı birde öpme maskenide çıkarma canımyarın istanbula düğüne gidicem ya haniii
zarfa koycam para
hahahaahahah ne gibi mesela o pammıkkValla banada ya dimi bana yamuk yapsada ben anlamam onu güzel birşey olarak görürüm![]()
![]()
yokk yokk tövbee düğün çok tehlikeliii zatendaha mantıklı birde öpme maskenide çıkarma canım
Benim kayınoeder kanser hastası o yüzden de korkuyoruzzyokk yokk tövbee düğün çok tehlikeliii zaten
Bilmem ki dedi yahahahaahahah ne gibi mesela o pammıkk![]()
aayyy amanınn çok dikkat etsin zaten o zamann o hepten herkesten mesafeli dursunBenim kayınoeder kanser hastası o yüzden de korkuyoruzz
hee anladımm şimdiiiBilmem ki dedi yaElhan abla size yamuk yapsam kendimi affetmem diye. O kadar tatlıki yamuk yapsa bile anlamam ben onu yamuk olarak düşünmem
![]()
Kuzu gecmis olsun yaa, kendine iyi bak tamam mi, sağlıklı seyler ye içKızlar covit pozitifim![]()
mantıklı değidin öyle yapalımaayyy amanınn çok dikkat etsin zaten o zamann o hepten herkesten mesafeli dursun
sen iyisi zarf işi yaptırr