- 25 Ağustos 2019
- 62.500
- 120.017
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.341
evettt baya baya saat hepimize göre geç saat 9Hahaha benim.gibi sabah 5 De 6 kalkan biri için baya geç mi saat 9![]()
sabahın güneşiyle uyanıyordun pareee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt baya baya saat hepimize göre geç saat 9Hahaha benim.gibi sabah 5 De 6 kalkan biri için baya geç mi saat 9![]()
Anca yetiştiriyorum yavrum bugün iyi oldu ama ohh missevettt baya baya saat hepimize göre geç saat 9
sabahın güneşiyle uyanıyordun pareee![]()
kış geldii biraz geç uynanırsınnAnca yetiştiriyorum yavrum bugün iyi oldu ama ohh miss
canum napıyosun nasıl gidiyo bebişlerlee![]()
oyyy bebek bitanesine bakmak bile zor be kuzummm yaşlanınca onlarda sana bakıcakBu günümüze şükür JoucumZorlamıyorlar dersem yalan söylerim
Sen naptın nasıl gidiyo?
Aynen canım yaAa geçmiş olsun dutum tam mevsim geçisi hastalık havası![]()
çaaaaatlllllllaaaağuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKızlarrnaber
dayanamadım duramadım uzaklarda çıktım geldim.
Çok özledim sizi
![]()
Öyle hissettigin için teşekkür ederim o senin pamuk periliğinAmin inşallah bütün güzel dileklerin için amin ablacım. Sen hiç yamuk yaparmısın ki pamuk gibisin valla![]()
oyyy bebek bitanesine bakmak bile zor be kuzummm yaşlanınca onlarda sana bakıcak
iyiyimm çok şükürr sanırım ilaç bitmedi bugün içmiyorum diye pek bi baş dönmeler başaldı ara ara
antibiyotik kuzumm bittii de bugün içmeyince 12 de bi dönmeler olduHangi ilaç o başını döndüren? Dikkat et baş dönmesine ayakta dolanma çok anlık bişey çünkü![]()
Hahahaha ben dönmeden sen döndünKızlarrnaber
Çok özledim sizi
![]()
Kızlarrnaber
Çok özledim sizi
![]()
Balım ve kıymetlimValla banada ya dimi bana yamuk yapsada ben anlamam onu güzel birşey olarak görürüm![]()
![]()
Amiiiiiiiiinnnnnnnn
çaaaaatlllllllaaaağuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Hahahaha ben dönmeden sen döndün![]()
Ayy He ya aklım sürekli burada. Kızlar napıyor acaba diyorum. Dışarıdan bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi amann dedim döncemkk kötü alışanlık yapıyor![]()
Iyi yaptın bebisimAyy He ya aklım sürekli burada. Kızlar napıyor acaba diyorum. Dışarıdan bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi amann dedim döncem![]()
Bele şey gibimhahahaahahah ne gibi mesela o pammıkk![]()
Amanınnn yaaa cuk sevindummmAyy He ya aklım sürekli burada. Kızlar napıyor acaba diyorum. Dışarıdan bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi amann dedim döncem![]()