- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.361
iyi yaaptın canım kurabiyemmmmmmAyy He ya aklım sürekli burada. Kızlar napıyor acaba diyorum. Dışarıdan bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi amann dedim döncem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yaaptın canım kurabiyemmmmmmAyy He ya aklım sürekli burada. Kızlar napıyor acaba diyorum. Dışarıdan bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi amann dedim döncem![]()
Sen napıyosun bakalım canım görüşmeyeliOyo yaptın bebisim
Hoş geldin kurabiyecim
Ymrek yapcemmmBendenapıyosun bakalım he
![]()
Ben tatildeyim geziyorum yüzüyorum gorusmedigimizden beri böle yapıyorumSen napıyosun bakalım canım görüşmeyeli![]()
Bitsin bir daha ihtiyaç duyma inşallah.çok iyiyimmm ablacımm benimm ilaç bitti gün geceden zatenn![]()
Ne yapican sanki mercimek li bir şey burda o kokuyudaYmrek yapcemmm
Aşkımmmiyi yaaptın canım kurabiyemmmmmm
Hoş bulduk ablam sende hoşgeldin yoktun sende uzun zamandırHoş geldin kurabiyecim![]()
Nolduuuu@ASSOSyal sosyalimmmmmmm![]()
Tüü Allah seniNiye geldiinnn![]()
Süper...Antepliye nerede denk geldin canım. Bu yaz yiyemedim benim yerime de ye bol sumaklı acılı ekşili offf offf..Ben tatildeyim geziyorum yüzüyorum gorusmedigimizden beri böle yapıyorum
Bide nohutlu dürüm yiyorum hiç haberiniz yok tabiki![]()
Off off geçen masterchefte yaptılarBen tatildeyim geziyorum yüzüyorum gorusmedigimizden beri böle yapıyorum
Bide nohutlu dürüm yiyorum hiç haberiniz yok tabiki![]()
Ayyy sorma dedim ki nohutla ekmek nasıl olucak dedim ama harika bir lezzet oldu çok beğendim tamam yerim elhancimmSüper...Antepliye nerede denk geldin canım. Bu yaz yiyemedim benim yerime de ye bol sumaklı acılı ekşili offf offf..
Hoş buldum canımAşkımmm
Hoş bulduk ablam sende hoşgeldin yoktun sende uzun zamandır![]()
Kız sesli mesaj olsaydı anlatırdım tadini yazmakla olmaz yaniOff off geçen masterchefte yaptılargüzel miydi bari
Kebaba değişmem canım...harika bir lezzet nohut nohutluktan çıkıyor resmen helva oluyor.Ayyy sorma dedim ki nohutla ekmek nasıl olucak dedim ama harika bir lezzet oldu çok beğendim tamam yerim elhancimm![]()
antibiyotik kuzumm bittii de bugün içmeyince 12 de bi dönmeler oldu
Aynen şalgam suyu turşular biberli of offKebaba değişmem canım...harika bir lezzet nohut nohutluktan çıkıyor resmen helva oluyor.![]()