- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.381
Yaa ne güzel yeni şehir yeni başlangıçlarHoş buldum canımben de şehir değiştirdim iş güç gelemedim. Burada olduğum için mutluyum. sen de çok iyi ettin gelmekle .
amiiiinnnnnnBitsin bir daha ihtiyaç duyma inşallah.
Oyy oyy paremm afiyet bal şeker olsun bigün beraber de yeriz inşallahKız sesli mesaj olsaydı anlatırdım tadini yazmakla olmaz yani
hahahahaha mercimek yemeği yapayrum paremmmmmNe yapican sanki mercimek li bir şey burda o kokuyuda
Yeni arkadas gelmis hos gelmiş
hahaha yok kız birşeyy ortada yoktuda korona olmuş benimm sosyalimmNolduuuu
tükürüp ne duruyinnn suratımm tükürüğün dolduuu pislukkkTüü Allah seniben hasretine dayanamadım diyorum sen ne diyorsun Hahah terbiyesüzzx
Hahahaha koktu buralara kadar tatlımhahahahaha mercimek yemeği yapayrum paremmmmm
akluni yiyimm ne güzel tahmindir bu
Inşallah canım taaa iciOyy oyy paremm afiyet bal şeker olsun bigün beraber de yeriz inşallah
sağoll kuzumm benim bırakmadımkii ilaç bitti doktor okadar verdiiiiÇok ağır gelmiş demek kiAntibiyotik her bünyede farklı etki yapar ama tamamlamadan bırakma tüm tedavi başa dönüyor bıraktığın an
Geçmiş olsun kuzum dinlen ayakta durma yinede nolur ne olmaz
Ben yeni gördüm burda geldiysen demek denk gelmedikBen yeni değilim ama bir varım bir yokumDemişken aklıma bu güzel parça geldi hadi dinleyelim madem
aaaa öpücük diye attım öpmemiş bile paremiii terbiyesizz emojiiiNe oldu yavrimmm
Nee ciddi mihahaha yok kız birşeyy ortada yoktuda korona olmuş benimm sosyalimm
Hahah seviyim ama seni çok özlemişim napim ısırıyım mı az datükürüp ne duruyinnn suratımm tükürüğün dolduuu pislukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?