- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.481
Öyle hissettigin için teşekkür ederim o senin pamuk periliğininsanız sonuçta eşref saatine denk gelirsek vay halimize balyoz gibi oluveririz .
Amin inşallah hepimiz ablacım
Ayyy peyi sana kurban olsun özledim valla hoşgeldin tekrar bitanem nasılsınn
Nickomm iyiyim sen nasılsınKızlar nasılsınız
@Migim @mavikelebek34 @Mi-Ok Yun
Catlak-kurabiye döndün sanırım....
@Buralardutluuugdu @Jou @Yasnaz bidee Zonguldak'tan olan arkadaşımızın nickini hatirlayamiyorummmm
Minnosprenses Cookiie @coconatt
Köle izaura gibi habire temizlik yapıyorum ne yapayım.İyim canım sen nasılsın
Şükür sonunda seni gorebildik, neredesin ne zamandır seeenHanı ben nerdeyim nikommm
Evvvvet işte bu
İdare ederim bendeİyiyiz kuzucum aynı bea yaSenden naber
Off o teyzeleri hatırlamak istemiyorumaahahah gek kızım gel ıslak ıslak öperek silerim
ayyyy tiksindim şuannnküçükken köyde bir teyze lap diye öperdi resmen yanaığımı somururdu
ahahahahah şikayet ederim haaa böyle akıllı ol
Ehh canım, temizlikle uğraşırken pek mutlu olamıyorum keşke herşey kirlendikce atilsa3 sene zor olacak sonra kolay canım rabbim yardımcınız olsun
iyiyim nickom sen nasılsın bakalım
Döndüm döndüm duramadım ayrı gayrıKızlar nasılsınız
@Migim @mavikelebek34 @Mi-Ok Yun
Catlak-kurabiye döndün sanırım....
@Buralardutluuugdu @Jou @Yasnaz bidee Zonguldak'tan olan arkadaşımızın nickini hatirlayamiyorummmm
Minnosprenses Cookiie @coconatt
Bende yaptım bugün banyo dolabı duşakabin nevresim derken birsürü iş yaptım. Sonra bisküvili pasta yaptım şimdi makarna haşlıyorum daha pazara gidip menemenlik domates alıcamKöle izaura gibi habire temizlik yapıyorum ne yapayım.
Perim ben 6 da ayaktayım 9 da kalktım diye düğün bayram ettimKızz 9 benim erken kalkma saatim
Hoş bulduk aşkom nasılsın napünnnOyy iyiki geldin hoş geldin kurabiyemm
Çok ilginç ya senin cevabın bildirimlwrim arasında yok biliyomusun.Nickomm iyiyim sen nasılsın
Nikom kışlık salça kuru o bu koşturdum şimdi De tatildeyim eve gidince yine tam gaza devamŞükür sonunda seni gorebildik, neredesin ne zamandır seeen
Hep yoğun hep çok işleri var mssparenin
Uff eşim istemişti de aklımdan çıkmıştı ne güzel bisküvili pasta, aaa unuttum filan diyebilecktim ne güzel.Bende yaptım bugün banyo dolabı duşakabin nevresim derken birsürü iş yaptım. Sonra bisküvili pasta yaptım şimdi makarna haşlıyorum daha pazara gidip menemenlik domates alıcam
Uff eşim istemişti de aklımdan çıkmıştı ne güzel bisküvili pasta, aaa unuttum filan diyebilecktim ne güzel.
Şimdi sen deyince mecbur yapcam artıkunuttum desem Allah diyecek " "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?