- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.521
Tabi çok zor canım enfeksiyon birdaha uğramasın inşallah dikkat et kendinehayat müşterek bu hastalıkla 3 kilo vermişim asla veremediğim kilo ben şok ben iptal enfeksiyon ne kötüymüş ya
Tavuk sote var, yayla çorbası, salata kavunBende yemeğimi koydum oturuyorum fıstık senin menüde ne var. Yarında seninkini çalayım
Seninkini çaldım ya kız işteNe vardı bugün menide
Maannn sus kuzzzzzzz almiyim geriyeTabi çok zor canım enfeksiyon birdaha uğramasın inşallah dikkat et kendine
Güzel beslen kilonuda geri al
Hadi ya ordan sadece kavunu çalayım benTavuk sote var, yayla çorbası, salata kavun
Aaa havucla patates hiç koymam ben onun içineSeninkini çaldım ya kız işteyeşil mercimek yaptım. İçine patates ve havuçta ekledim umarım güzel pişmiştir
Almak istemiyorsan alma tabi kız ben belki istersin diye şeyttimMaannn sus kuzzzzzzz almiyim geriye
Menunü pazar günü için çaldum caneyyyTavuk sote var, yayla çorbası, salata kavun
Yollıyım hemen kavun karpuz dolu evHadi ya ordan sadece kavunu çalayım ben
Yohh yohh ama kesin alırım bütün gun evde hareketsiz ondanAlmak istemiyorsan alma tabi kız ben belki istersin diye şeyttim
Attım attım kuzum bi deneyim dedim. Havuçlar patateste güzel oluyor kuzum içinde. Düdüklüde mi yapıyorsun tencerede miAaa havucla patates hiç koymam ben onun içine
Kimyon attınmı biraz
Afiyet olsun bitenemm beni 2 gün götürür bu pazara bende düşüncemMenunü pazar günü için çaldum caneyyy
Oyy Allah razı olsun canım benim. Bende de var 1 tane numunelikYollıyım hemen kavun karpuz dolu ev
Yooo düduklüde pişirmedim iki dk mercimeği haşladım biraz sonra baska tencereye soğanını tereyagını sivıyağ biber ve domates salça kavurdum mercimegi attım suyu koydum yarım saate piştiAttım attım kuzum bi deneyim dedim. Havuçlar patateste güzel oluyor kuzum içinde. Düdüklüde mi yapıyorsun tencerede mi
Oooo 2 gün götürürmü şu menün oakdar çokmu ettunAfiyet olsun bitenemm beni 2 gün götürür bu pazara bende düşüncem
Kahve içiyorumçok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Oo tamam bi ara havuç patatesli de dene güzel oluyor ben seviyorumYooo düduklüde pişirmedim iki dk mercimeği haşladım biraz sonra baska tencereye soğanını tereyagını sivıyağ biber ve domates salça kavurdum mercimegi attım suyu koydum yarım saate pişti
Doğrudur benim ki yemez içine patates falanOo tamam bi ara havuç patatesli de dene güzel oluyor ben seviyorumhem tencere de dağılmaz. Düdüklü biraz canına okuyor sebzelerin
hiç içmedim canım tatsız mı oluyor normaldeKahve içiyorumpek tadı yok da bugün kahvenin.
Kahve demeyeyim mocha.
Çok severdim, tatsız geldi
Normalde tatlı güzel keyiflidir .hiç içmedim canım tatsız mı oluyor normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?