- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin oxsapar yada cleksan kullanmış miydi Corona olduğunda ?
AhahahOooh bitrdiniz mi biledaha sabah yapmistin çatalın ucuyla yeyin de üç gün yetsin.
Gel bebeğim sende borcam senin olsunOyss sayfa kayarken gözüme çarptı ah bir şey oturdu yüreğime
Ay amaa yasnazzzz yaaaaaaa![]()
Allah razı olsun bitanem, ınş çabuk ve kolay geçerBence de canım. Güzel beslenerek bol su ve dinlenerek atlatırsın. C vitamini bol bol tüket. Aşınıda olduysan zaten hafifce atlatırsın Allahın izniyle
Ah kuzum çok dikkat et, çift maske tak. Anlamiyorsun nereden geliyoOyyy kurban olem sana ben kıyamamm yaa iyi ol sen kuzum yarın da arkadaşımın düğünü var çokta korkuyorum ya zaten bi korona oldum 2ciye tahammülüm yok![]()
Ahahahkız 4 dilim kardeşime cıkardım gerisi bize işte küçük borcamla yaptım zaten bi 4 dilim anca cıkar
![]()
20 dakika olarak yine ben küçüğümSen mi kucuksun ksrdesin mi
Evet kahvem yeni oldu hersey, ben çok şükür daha iyiyim ama akrabalarım çok ağrı çekiyor. Rabbim kimseye yasatmasin, yaşamayan bilmiyormuş meğerGeçmiş olsun kuzum hafif geçiriyorsunuz dur inşaallahyat dinlen bol bol c vitaminini al kuzu yenimi belli oldu
A aaaa ikiz20 dakika olarak yine ben küçüğüm![]()
Biz hepimiz asiliyiz kuzum hemde iki taneAşı oldunsa korkma![]()
Evet ikizizA aaaa ikiz![]()
Sosyalim geçmiş olsun pozitif misinizBiz hepimiz asiliyiz kuzum hemde iki tane![]()
Aynenn sosyalimm hayırlısıAh kuzum çok dikkat et, çift maske tak. Anlamiyorsun nereden geliyo![]()
Allah razı olsun canım kurbisim, kekik zencefil içiyorumAyy barbunyaya da bayılırız
Hoş buldum dutumm
İnşallahh canımm benim zeytin yaprağı da iyi geliyormuş galiba. Bol bol da kekik için inşallah şifa olsun![]()
Allah razı olsun bitanem cocom, başım çok agriyo bugün
Allah razı olsun canım garadutum
Tez zamanda iyileş inşallah şahanemAllah razı olsun canım garadutum![]()
Evet canım benim toplucaSosyalim geçmiş olsun pozitif misiniz![]()