- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.621
Inş kuzucum inş, geçsin şu pislik virüsTez zamanda iyileş inşallah şahanem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş kuzucum inş, geçsin şu pislik virüsTez zamanda iyileş inşallah şahanem![]()
Of of gecmiş olsun inşallah bol vitamin al sarımsak soğan ne varsa tüket. Ne durumdasın peki etkileri varmı sende ağırmısın?Evet canım benim toplucaallah razı olsun
![]()
Geçecek bitanemInş kuzucum inş, geçsin şu pislik virüs
Ahahah ikram etmek gerek aklımızda bulunsun kızAy şuanda bile parlıyor çığlık atcam sevinçten, oluyo galiba .
Kalbi kir bağlayanlarda kullansın bence![]()
Yiyemiyorum kii of yiyemiyorumGel bebeğim sende borcam senin olsun![]()
Ah niye diyet mi yapıyorsunYiyemiyorum kii of yiyemiyorum![]()
İnşallah canım benimAllah razı olsun bitanem, ınş çabuk ve kolay geçer![]()
Evet kuzum 1 hafta oldu ama artık sanırım dayanamıyorum millet nasıl aylarca yapıyorAh niye diyet mi yapıyorsun![]()
İşte irade cok önemli bende yapmıştım bi dönemEvet kuzum 1 hafta oldu ama artık sanırım dayanamıyorum millet nasıl aylarca yapıyor![]()
Bu ara çok tatlı istiyorum. İrademi zorluyorum işte ama bilmiyorumİşte irade cok önemli bende yapmıştım bi dönem![]()
Tatli istiyosan kuru kayısı kuru incir ye bastırır.Bu ara çok tatlı istiyorum. İrademi zorluyorum işte ama bilmiyorum![]()
Yiyorum yiyorum olmuyorTatli istiyosan kuru kayısı kuru incir ye bastırır.
Yourda tarçın kat yada süte tarçın.Bu ara çok tatlı istiyorum. İrademi zorluyorum işte ama bilmiyorum![]()
Olabilir canım evet adet dönemlerinde daha çok tatlı isteği gelir. Fit tatlı tarifleri var dene istersenYiyorum yiyorum olmuyordönemimmi geliyor noluyor anlamadım
![]()
Sosyalll çok gecmıs olsun nasılsın?? Kusura bakma yeni haberim olduInş kuzucum inş, geçsin şu pislik virüs
Evet öyle yaparım iyi hatırlattın canımmYourda tarçın kat yada süte tarçın.
Tatlı istegini bastiracak
Nickonun dediğini yapayım bu akşamtarcınlı süt.Olabilir canım evet adet dönemlerinde daha çok tatlı isteği gelir. Fit tatlı tarifleri var dene istersen
Kolay gelsinNickonun dediğini yapayım bu akşamtarcınlı süt.
Olmazsa onlara bakarım canımm![]()
Sağolasın canımKolay gelsin![]()
Ecopirin kullandı canım da hayır olsunEsin oxsapar yada cleksan kullanmış miydi Corona olduğunda ?
Karından koldan filan vurulan ince iğne ?