- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.681
Afiyet olsun perimEn sevdiğin çiceğime karşı içiyorum bugün
Dikenlerin tacı
Bana o kadar anlamlı geliyor ki.
o dikenlerin içerisinden böyle güzel çiceklerini çıkarması bana umut aşılıyor herşeye karşıEki Görüntüle 2914660
Teşekkür ederim parem iyiyim çok şükür sen nasılsınAfiyet olsun perim
nasılsın
Bende iyiyim son gün tatilin öyle vakit geçiriyorum perimTeşekkür ederim parem iyiyim çok şükür sen nasılsın
Öhhhhhh naptın yavvvDıdımın dıdısına
Kaynanamın
Eltisinin
Teyzesinin
Çocuğu
Ayy gerçek hayata dönüş yaklaştı yani. Ben hep böyle tatile gidip gelince kendimi kül kedisi gibi hissediyorum aahahaBende iyiyim son gün tatilin öyle vakit geçiriyorum perim
Gelmişler işte. Birde altın takmışlar. Kayınvalidem o yüzden tutturdu gidin gidin kadının kocası vefst etmiş. Kadın bir başına yapmış gelmiş falan diye. Yoksa ben kayınvalidemle göndericektimmtakımıÖhhhhhh naptın yavvvsize geldilermi onlar
Aynen doğru dedin bende tam kül kedisiyimAyy gerçek hayata dönüş yaklaştı yani. Ben hep böyle tatile gidip gelince kendimi kül kedisi gibi hissediyorum aahaha
Gelmeyen yok be perii oynayacanmıGelmişler işte. Birde altın takmışlar. Kayınvalidem o yüzden tutturdu gidin gidin kadının kocası vefst etmiş. Kadın bir başına yapmış gelmiş falan diye. Yoksa ben kayınvalidemle göndericektimmtakımı
Afiyet olsun canımBugün kahvem yok dısardayımEki Görüntüle 2914709
Pamuk premsessin senAynen doğru dedin bende tam kül kedisiyim
Yok kız oynamam ben çok yakınımın düğünü haricGelmeyen yok be perii oynayacanmı
KimleBugün kahvem yok dısardayımEki Görüntüle 2914709
Şu kaynanaya altin girişlerine iyi bak elhan ablamm dediği gbiYok kız oynamam ben çok yakınımın düğünü haric
Canım benim bitanem ballı perimPamuk premsessin sen
Sağol bebişAfiyet olsun canım
İkizimlee
Sevindim düzelmesine canım bundan sonra da bi daha karşılaşmazsın enfeksiyonla inşallahSeyahat otobüsündeyim şuan kuzumm tamda simdi kalktı istanbula yolculuk sabah aşımıda oldumm bide ustüne savah regl oldum gibi tam degilde geldi gelecek soka girdim biokadarda sevindim buayda gecikcek sandım okadar igneler vuruldum antibiyotikler ictim falann antiboyik demekki enfeksiyonu hepten söktü düzeldii galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?