- 25 Ağustos 2019
- 62.494
- 120.000
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.701
Inşaallahh bitanem sitit olmuşum zaten tekrarlayadabilirmiş bazenn olabiliyomuş bu yengem de öyle dediSevindim düzelmesine canım bundan sonra da bi daha karşılaşmazsın enfeksiyonla inşallah
DüğündemisinInşaallahh bitanem sitit olmuşum zaten tekrarlayadabilirmiş bazenn olabiliyomuş bu yengem de öyle dedi
Allah razı olsun bitanemOf of gecmiş olsun inşallah bol vitamin al sarımsak soğan ne varsa tüket. Ne durumdasın peki etkileri varmı sende ağırmısın?
Nasıl oldun iyimisin canimAllah razı olsun bitanemtat koku gitti,baş ağrısı boğaz ağrısı, arada öksürük, burnum sızlıyor resmen
Oyy canım benim ne kusuru aşk olsun, çok teşekkür ederim allah razı olsunSosyalll çok gecmıs olsun nasılsın?? Kusura bakma yeni haberim oldu
Ay başlamış işte korona belirtileriAllah razı olsun bitanemtat koku gitti,baş ağrısı boğaz ağrısı, arada öksürük, burnum sızlıyor resmen
Allah razı olsun bitanem,ınş gecerAllahım şifa versin canım çok zor, inşallah sevdiklerinde ağrılarından sağlıcakla kurtulurlar
Kuzum hickimse aramıyor. Sadece favicovir verildi herkese o kadar,icersen iç icmezsen icme. Artık önemsenmiyor galivaASSOSyal sosyalimm aile hekim ariyormu senii ilaç falan veridilermii kan pıhtısı olmasın diye ecopirinde vermisti bana kan sulandırıcı onu mutlaka iç
Canım ne bana ne ailemdekilere verilmedi. Tek kutu hap istersen iç diyorlar. Arayan bile yokHe canım genelde Ecopirin kullanıyorlar.
ASSOSyal trombosit pıhtılaşma gibi bir sıkıntı var mı bilmiyorum ama öyle bir rahatsızlığın varsa veyahut ailede varsa doktora danışmadan kullanma derim. Pıhtılaşma için sulandırıcı kullanıyorlar evet ama herkesin kullandığı doz farklıdır o yüzden böyle birşey varsa doktora danış mutlaka
Parem canım parem, çok şükür bugüne, çok tatsız tuzsuz
Canım benim cok şükürNasıl oldun iyimisin canim
Ah yasom diğer akrabalarımında hepsinin iki aşısı vardiAy başlamış işte korona belirtileriAllahtan ki aşın var aşın olmasaydı belkide daha agır geçiricektin
Zaten aşı yakalanmıcaksın demiyoda Allah korusun hastanelik olmanı önlüyo hafif atlatıyorsun sen aşı olmasaydın belki daha agır geçircektin canmAh yasom diğer akrabalarımında hepsinin iki aşısı vardiama hiç belli olmuyor galiba
Öyle deme çok geçmiş olsunn bir an evvel kurtul şu illeyten3Canım benim cok şükürdaha kötü olur mu bilmiyorum
Oooh sefan olsun pareBende iyiyim son gün tatilin öyle vakit geçiriyorum perim
Aşı sinovac olunca etki etmiyor canım.Zaten aşı yakalanmıcaksın demiyoda Allah korusun hastanelik olmanı önlüyo hafif atlatıyorsun sen aşı olmasaydın belki daha agır geçircektin canm
Olsun biraz nikom sefam hakkettim biraz bu keyfiOooh sefan olsun pare
Alasini hakettin bebekim.Olsun biraz nikom sefam hakkettim biraz bu keyfi
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum amaÇok dile vurmuyorum canımAşı sinovac olunca etki etmiyor canım.
Biontech o yüzden 3.doz olarak şart kosuluyor .
Ha ben aşı olmadım bana kalırsa biontech de ne ayak belli değil ama sinovac dan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?