Ahahaha yaa tekrar tekrar tanışıyoruz 🤣🤣 bende coconat birkaç kişide gördüm sanki ondan ses etmedim belki başka cocodur diye. Ama biryandan da içten içe diyorum ya ordaki coco sanki diye 🤣🤣 bir nick birden çok kişi kullanınca da zor oluyor. Mesela sitede birsürü halley var. Ben hep onları karıştırıyorum :KK70::KK70:
Nick değiştirincede zor oluyor kimlik değişmiş gibi 🤣🤣
Halleyi bende fark ettim 😂
Kimlik belirleyip değiştirmek zor 😂

Neyse en azından çıktı öğrendik kim olduğumuzu içim rahatladı 😂

Şuan nasıllsın belirtilerin nasıll ben ağır griple atlatmıştım tabi aşılı değildim sen aşılı olmasan kimbilir ne ağır geçirirdin bakk çok şükür iyisin🥰🥰
Çok şükür bitanem joum🤩😍 başım agriyo ilaç içince geciyo. Arada gıcık yapiyo hafif öksürüyorum. Koku almıyorum. Arada sırtım agriyo burnum çok sızlıyor en çok o rahatsız eden. Burnumun direği yaniyor resmen🤷‍♀️

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Çok şükür bitanem joum🤩😍 başım agriyo ilaç içince geciyo. Arada gıcık yapiyo hafif öksürüyorum. Koku almıyorum. Arada sırtım agriyo burnum çok sızlıyor en çok o rahatsız eden. Burnumun direği yaniyor resmen🤷‍♀️
Zerdeçallı yogurt yiyomusun benimde gitmistim koku ve tad acayip sinir bozucu ama gripsin yaa gelir geriye insaallahh

Back
X