- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #25.841
Tamam kuzumm nasıl istersen aslında çayla daha zor ya yogurt zerdecal bal cok güzel oluyo bigün denersin belkiÇay olarak içiyorum joum, yogurtla yiyemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzumm nasıl istersen aslında çayla daha zor ya yogurt zerdecal bal cok güzel oluyo bigün denersin belkiÇay olarak içiyorum joum, yogurtla yiyemiyorum![]()
Ayy ben sevmedim de kuzum ondanTamam kuzumm nasıl istersen aslında çayla daha zor ya yogurt zerdecal bal cok güzel oluyo bigün denersin belki![]()
Abovv vallahaamıAyy ben sevmedim de kuzum ondan![]()
Yaaa canım benim hadi kutlayak kahveyleAy evet evet cocomm eski arkideşmişiz biz![]()
Ağzımın tadı tuzu varken ezme yediydim, aklima sen geldinHahahahaha ezme gibi yerimm![]()
![]()
Hahahahah yavv akluni yerim senin sosyalimm amanınn yavvv hahahah ayy ne güldümAğzımın tadı tuzu varken ezme yediydim, aklima sen geldinher kasıkta sanki yemeeee der gibi joum
![]()
İyi bari canım onunla geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın Rabbim şifalar versin inşallahCanım kurbişim benim çok şükür, hapı içince geçen baş ağrım var. Arada sırtım agriyo ama bin şükür, bunlar hiçbirşey![]()
Afiyet olsun kuzucum bende uzun zamandan sonra ilk defa demin içtim ama foto çekemedimBir fincan kahve aslında göründüğünden çok daha farklı anlamlar ifade eder. Bir dostluğun başlamasına vesile olabilir, mutlu bir anın keyfini çıkarmanı sağlayabilir veya bir arkadaşınla dertleşmene ortak olabilir.
Eki Görüntüle 2915081
Sağolll bebükkkkkAfiyet olsun kuzucum bende uzun zamandan sonra ilk defa demin içtim ama foto çekemedim![]()
Ya atmıştım aslında bir iki kereSağolll bebükkkkk
Olsunnn bidaha olmasın ama çek hiç göremedim![]()
Ulennn kuş sana aşık aşıkkk kendini sal ona yavvYa atmıştım aslında bir iki kerebunu da çekecektim kuşlardan kaçayım derken azcuk döktüm
![]()
Ayy sorma zaten sevdikçe avucumun içine totosunu koyup yazılıyor Ula diyom bu nası hareket sanki.... Biipp hahahahUlennn kuş sana aşık aşıkkk kendini sal ona yavv![]()
Hahahahaha ooyy yesun totosunu elin avucu demekki tahrik ediyor onaAyy sorma zaten sevdikçe avucumun içine totosunu koyup yazılıyor Ula diyom bu nası hareket sanki.... Biipp hahahah![]()
Ayy bilemiyorum aramızda farklı şeyler oluyorHahahahaha ooyy yesun totosunu elin avucu demekki tahrik ediyor onakociş kıskanmasun haaa
![]()
HuhuvvvvvvvAyy bilemiyorum aramızda farklı şeyler oluyor![]()