- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.104
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.901
Nasıl bir oynamalık yaEvvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz
@ElhanMinnosprenses @coconatt Cookiie @MssPARE @madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye @zorunlunick
@pina @Mavera4268 @mavikelebek34Wilma11 D u t @ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy
Tam da kahve içicektimEvvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm
@ElhanMinnosprenses @coconatt Cookiie @MssPARE @madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye @zorunlunick
ben diyorumEvvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm
aynıı bennnNasıl bir oynamalık ya
tamda içime doğmuş hele yavvvvv dutummmmm nasılsınnTam da kahve içicektimEki Görüntüle 2915513
aa belki öyle görünmeye çalışmıştır kızhatta çok korkuyorduuu çok stresliydi ama düğün gününde pek bi rahattı hanımefendi
afiyet olsunnn bende yapam da içemTam da kahve içicektimEki Görüntüle 2915513
belkidee hahahah bilmemkii çok şaşırdım ama demekkii adam ruhunu yumuşattı halledi vermişlerraa belki öyle görünmeye çalışmıştır kız
Ohhhhh hade oynayalımmaynıı bennn
Ben namaza kaçıycaam şimdi öğle okundu Bide tekim işler sapasaldı iyice vallaafiyet olsunnn bende yapam da içem
haftaya başlayacam gibi kuzummm kızlar beni gaza getirdi sanki yaOhhhhh hade oynayalımm
Böyle yapa yapa zayıflarsın zayıflama topiklerde görüyom seni
belkide kız dönsün hele konuşursunuzbelkidee hahahah bilmemkii çok şaşırdım ama demekkii adam ruhunu yumuşattı halledi vermişlerr
soramadım dahada acıdımı diye bugünde balayına çıktılar cundaya gittiler
5. Takım mı bende oraya gelsem mi valla geziniyom topiklerde gaz arıyom lamba yanmıo çünkühaftaya başlayacam gibi kuzummm kızlar beni gaza getirdi sanki ya
menüleride sayınca sevdim
akşam menümüzde geçiyormuş gariii
nasulda yakaladın helee cin gibi gözlerrrr
aynennn öyle vallaaa grup varsa bizde whatsap grububelkide kız dönsün hele konuşursunuz
en güzel kısma geldiler şimdi herşey bitti kafa rahat dinlenicekler
ne işi yapıyordun migim kolay gelsinnBen namaza kaçıycaam şimdi öğle okundu Bide tekim işler sapasaldı iyice valla
bizde öyle anlaşma yapmıştık düğünden sonra grubaaynennn öyle vallaaa grup varsa bizde whatsap grubu
ordan sabah yazmış iyiki geldiniz iyiki varsınız kızlar diye
ondan sonra biri dedi erkencisin hayırdır oda kahvaltılık almaya gitti dedi gelin
kızda sordu hadi gitmişken hallettinizz mi hallettukk dedi haahahahahaha
hahahahaha hattaa en samimi arkadaşım evlendiii dedimki olduysa sabah ateş yolla anlarım demiştimbizde öyle anlaşma yapmıştık düğünden sonra grubageldiyse tamamdır
Kamuda çalışıyorum kuzu masa başındayım bi sürü evrakne işi yapıyordun migim kolay gelsinn
Allah kabul etsin inşallah, işlerini halledince bir kahve molası ver
ahahah şenlerdir pampaaaaaaBabababababa gelecem birazdan topigi şenlendirecem pampaaaa
nasılsın perişmelabaa
oh oh oh oh yandan yandanEvvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?