- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.921
ahah biz kadınlar valla fenayızhahahahaha hattaa en samimi arkadaşım evlendiii dedimki olduysa sabah ateş yolla anlarım demiştim
sabah olduğu gibi uyanmış ateşi yollamış hahahaha ayy allahım ne fenayız yaaa
bi adama uğraştıran benim heralde ya benim hemen olmadıı kasmaktan
Allah yardımcın olsun canım benimKamuda çalışıyorum kuzu masa başındayım bi sürü evrakzaten sabah hallettim işleri
Namaza gidicem şimdi de
Hiç bi işin bahanesi yok isterse hepsini yapar demi perim
iyiyim minnoş sen nasılsınahahah şenlerdir pampaaaaaa
nasılsın periş
Sağol balım iyi olmaya çalışıyom siz nasılsınıztamda içime doğmuş hele yavvvvv dutummmmm nasılsınn
afiyet bal şeker olsun emiii
Sağol bebekafiyet olsunnn bende yapam da içem
kocamı beklettimm perimm onu diyon demii kızları derkenahah biz kadınlar valla fenayızsen biraz beklettin kızları coo
iyiyimm bende canım yaa kocam buhafta gececi gündüzler evde uykulardaSağol balım iyi olmaya çalışıyom siz nasılsınız
Sağol bebeksana da afiyet olsun
sağolasın canımmSağol balım iyi olmaya çalışıyom siz nasılsınız
Sağol bebeksana da afiyet olsun
sen gruba atmadınmı kız alev ondan diyorumkocamı beklettimm perimm onu diyon demii kızları derken
heeee evett yaa ben epeyyy beklettiimmm 10 gün sonra attımsen gruba atmadınmı kız alev ondan diyorum
amaann olsun beklesinler gııheeee evett yaa ben epeyyy beklettiimmm 10 gün sonra attım
düğünden 2 gün sonra oldum zaten regl
çok beklettin bizi diyolar ee napıyim regl oldumamaann olsun beklesinler gıı
e oda Allahtan şimdi napcan elinde olan birşey değilkiçok beklettin bizi diyolar ee napıyim regl oldum
durrr helee önce ben ettiimm milletti daha gelmedilerrASSOSyal canımm nasıl oldun
bebeklinick ❤ coconatt BlueBerry4268 Madammor Simurgp Catlak-kurabiye Morrmeneksee mavikelebek34 Elhan ❤ MssPARE @Yasnaz
kızlarrr sizler nasılsınız :)
galiba hala haftasonu sanıyorlar yaadurrr helee önce ben ettiimm milletti daha gelmedilerr
ayılamadılar şu pazartesi sendromu yaşıyolarr galibaaagaliba hala haftasonu sanıyorlar yaahafta başladı kızlarr hadi mesaiyeee
5 ten beri gğn aymadı bende dahaayılamadılar şu pazartesi sendromu yaşıyolarr galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?