- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.201
Oohhh süper o zaman kuzumm allah mutluluğunuzu daim etsin güzel dedin doğru ama kafanı hep diyete vurBirşey demedi o ben ona dedim bebek için birsürü para harcıyoruz. En azından diyetisyene harcıyım kendi sağlığım için bakarsın bebek öyle olur dedim
Eşim para konularını sorun etmez sağolsun. Şu bana lazım şu benim için gerekli dedikten sonra kaç olursa olsun yap al der
Aynen öyle kuzum birde ben kilo almadan 2 kere kendiliğinden hamile kaldım. Kilo alınca adet olamamaya başladım ya sonra olmadı. Kilo verince belki yine olur diye düşündümOohhh süper o zaman kuzumm allah mutluluğunuzu daim etsin güzel dedin doğru ama kafanı hep diyete vur
doğrudurr bitanem vitamin alıyosun hadii hayırlısıııAynen öyle kuzum birde ben kilo almadan 2 kere kendiliğinden hamile kaldım. Kilo alınca adet olamamaya başladım ya sonra olmadı. Kilo verince belki yine olur diye düşündüm
Amin aşkım hepimizin inşallah daim olsun
İnşallah nasip kısmet canım benim ne zaman nasip olursa artıkdoğrudurr bitanem vitamin alıyosun hadii hayırlısııı
ahahah ben de içerim 1 saate kadar
Sağol bitanem 2 mi içiyorsun gündeahahah ben de içerim 1 saate kadarafiyet olsun perim
evet canım genelde öyleSağol bitanem 2 mi içiyorsun günde
Afiyet olsun canım ama sabah kahvesi ayrı güzelevet canım genelde öyle
tabi canım kendimiz zihinde hissediyorum kışında sabah nescafe içerimAfiyet olsun canım ama sabah kahvesi ayrı güzel
Nescafe uzun zaman oldu içemiyorum ya ben granül olanları sadecr sütle falantabi canım kendimiz zihinde hissediyorum kışında sabah nescafe içerim
Afiyet olsun keyifli okumalar bebişim
bende çok sık içememye çalışıyoeum aşırı basem yapıyor çünküNescafe uzun zaman oldu içemiyorum ya ben granül olanları sadecr sütle falan
Şekerinden mi yapıyor canım. Ben çay ve kahveden şekeri kesince onuda içememeye başladım. 2si 1 arada da içemedim hiçbende çok sık içememye çalışıyoeum aşırı basem yapıyor çünkü
bende şekersiz içiyorum ama basen yapıyormuş çok önermiyorlar canımŞekerinden mi yapıyor canım. Ben çay ve kahveden şekeri kesince onuda içememeye başladım. 2si 1 arada da içemedim hiç
Günaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
@coconatt @Catlak-kurabiye @MssPAREJou @ASSOSyal @Kahve __Kokusu bebeklinick @cevizli tarcinli kek @Migim @Mavera4268 @mavikelebek34 @Morrmeneksee @N u r
Tessekkür ederim kuzumAfiyet olsun keyifli okumalar bebişim
Evet bende duydum canım. Az iç o zaman abartmadıkca birşey olmazdır o kAdar bencebende şekersiz içiyorum ama basen yapıyormuş çok önermiyorlar canım
Tessekkür ederim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?