- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.181
Günayduuuunnnn minnoşuummmmmGünaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
@coconatt @Catlak-kurabiye @MssPAREJou ASSOSyal Kahve __Kokusu @zorunlunick @cevizli tarcinli kek @Migim @Mavera4268 mavikelebek34 @Morrmeneksee @N u r
Canım benim düşünmem merak etme, senin çok işin varÇok şükür canım unuttu falan diye düşünme aklımdasın
Günaydın minnosumGünaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
@coconatt @Catlak-kurabiye @MssPAREJou ASSOSyal Kahve __Kokusu @zorunlunick @cevizli tarcinli kek @Migim @Mavera4268 mavikelebek34 @Morrmeneksee @N u r
NASILSIN JOUMMMMMMMMGünayduuuunnnn minnoşuummmmm
Canım benim düşünmem merak etme, senin çok işin var
nasılsın sosyalimGünaydın minnosum
Iyiyimm kuzummm sennNASILSIN JOUMMMMMMMM
nasılsın sosyalim
Cok şükür bal bebekim rabbim beterinden korusun ınşOlur o kadar sosyalim iyi olda
Kuzum iyiyim şükür sen napiyon,yoluna girdi mi hazirliklar MinnosumNASILSIN JOUMMMMMMMM
nasılsın sosyalim
Günaydin kuzummmGünaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
İYİYİM CANIM SEN NASILSINGünaydin kuzummmnasılsın
öğlen oldu ama anca girebildimGünaydınnnn kk nın minnoş,tatlış ,bal hanımları
Amin sosyalim inşallahhCok şükür bal bebekim rabbim beterinden korusun ınş
Tokluktan öte beni zorladı kuzum ya ben 2 ana 1 ara öğüne alışığım ya. 5 öğün var resmen. Birşeyler hazırlayıp yemekten iş yapamıyorumdokturun vücuda göre veriyor diyeti canım ama sen toksan yemeye bilirsin
İyiyim canım çok şüküröğlen oldu ama anca girebildim
nasılsın canım
Aboovvv hahahaha neelr vermis kız oyleeTokluktan öte beni zorladı kuzum ya ben 2 ana 1 ara öğüne alışığım ya. 5 öğün var resmen. Birşeyler hazırlayıp yemekten iş yapamıyorum
Eşimin iş arkadaşının karısıda gitmiş. Adam listeyi görünce ben bunlara para verceğime karıyı değiştireyim diyormuş töbe yarabbimAboovvv hahahaha neelr vermis kız oyleepara dayanmazz diyetlik te para
Evetttt halamdan bilirim oda hep diyetisyene gitti ama buişin parasıda varr yaniii arkadasında dogru diyo ne buuEşimin iş arkadaşının karısıda gitmiş. Adam listeyi görünce ben bunlara para verceğime karıyı değiştireyim diyormuş töbe yarabbim
Birşey demedi o ben ona dedim bebek için birsürü para harcıyoruz. En azından diyetisyene harcıyım kendi sağlığım için bakarsın bebek öyle olur dedimEvetttt halamdan bilirim oda hep diyetisyene gitti ama buişin parasıda varr yaniii arkadasında dogru diyo ne buusenin ki nededi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?