dokturun vücuda göre veriyor diyeti canım ama sen toksan yemeye bilirsin
Tokluktan öte beni zorladı kuzum ya ben 2 ana 1 ara öğüne alışığım ya. 5 öğün var resmen. Birşeyler hazırlayıp yemekten iş yapamıyorum

Reactions: Jou
Aboovvv hahahaha neelr vermis kız oylee para dayanmazz diyetlik te para
Eşimin iş arkadaşının karısıda gitmiş. Adam listeyi görünce ben bunlara para verceğime karıyı değiştireyim diyormuş töbe yarabbim

Eşimin iş arkadaşının karısıda gitmiş. Adam listeyi görünce ben bunlara para verceğime karıyı değiştireyim diyormuş töbe yarabbim
Evetttt halamdan bilirim oda hep diyetisyene gitti ama buişin parasıda varr yaniii arkadasında dogru diyo ne buu senin ki nededi

Evetttt halamdan bilirim oda hep diyetisyene gitti ama buişin parasıda varr yaniii arkadasında dogru diyo ne buu senin ki nededi
Birşey demedi o ben ona dedim bebek için birsürü para harcıyoruz. En azından diyetisyene harcıyım kendi sağlığım için bakarsın bebek öyle olur dedim
Eşim para konularını sorun etmez sağolsun. Şu bana lazım şu benim için gerekli dedikten sonra kaç olursa olsun yap al der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…