- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.321
Ben okudum bunları bence en güzeli ve duygusalı senden önce ben filmide çok güzelAğlamak mii
Canan tan/ en son yürekler ölür
Canan tan/ yüreğim seni çok sevdi
Bayağı etkileyici bence ağlarsın kuzum
Senden önce ben, bunuda çok sevmiştim ben . Hatta filmi vardı çok güzel
Gerçekten çok etkileyiciydi kelebekim yaaa,inanılmaz güzeldi. Filmede bayıldım ben ama kitap tabi daha başka haz verdiBen okudum bunları bence en güzeli ve duygusalı senden önce ben filmide çok güzel
Vallahaa hep ağlamak istiyorum nedense sosyo yavvv yazdıkların şarkımı kitapmıAğlamak mii
Canan tan/ en son yürekler ölür
Canan tan/ yüreğim seni çok sevdi
Bayağı etkileyici bence ağlarsın kuzum
Senden önce ben, bunuda çok sevmiştim ben . Hatta filmi vardı çok güzel
Evet benim etkilendiğim kitaplardan biri aslında böyle duygusalda sevmem kitapta ama çok hoşuma gitmiştiGerçekten çok etkileyiciydi kelebekim yaaa,inanılmaz güzeldi. Filmede bayıldım ben ama kitap tabi daha başka haz verdi
Poğğçaaa yanaklummm
Dur tahmin edeyim Masumlar Ebardumanına bakiyosun demiiiOoyyyy yeşilgözlümmmmm
Kitap kız deliVallahaa hep ağlamak istiyorum nedense sosyo yavvv yazdıkların şarkımı kitapmı
Banada arkadaşım tavsiye etmişti canımEvet benim etkilendiğim kitaplardan biri aslında böyle duygusalda sevmem kitapta ama çok hoşuma gitmişti
Kız nebilemm değişik geldi bana kitap ismi hahahahaha bakacam alırımm bigünKitap kız deli
Izlicemde 11 de izlicemDur tahmin edeyim Masumlar Ebardumanına bakiyosun demiii
Evet mantikli o gidince rahat rahat bakarsın canuuummIzlicemde 11 de izlicembaştan sarıp tivibu varya tekrar izleyebiliyon ya öyle kociş masterchefe sardıı bitane daha tv varda hiç o yatakodaya izlemek istemiyorum koca tv varken gece işe gitcek bende gece izlicem
Evettt enazindan arada reklamdan kaçarım misssEvet mantikli o gidince rahat rahat bakarsın canuuumm
Yaaaa bende seni yerimm askumm bitanemmAhahahah yerim seni
O açıdan bakınca evet en iyisi sonradan izlemekEvettt enazindan arada reklamdan kaçarım missssinir oluyom çünkü en heyecanlı yerde reklam veriyolar
Canum benumm nasılda unutmazmuş izliceğimu heleeeeO açıdan bakınca evet en iyisi sonradan izlemek
Sevim seni bebeeemmCanum benumm nasılda unutmazmuş izliceğimu heleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?