- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.281
otomatik kapaklı mı canımAskında bunların patlama riski yok diye duydum canım ama yine de korkuyor insanbizim bir akrabanın patlamıştı bütün dolaplar falan gitmişti tavanlara kadar yemek olmuştu
Sağolasın canım çok şükür ucuz atlattım
adanada kar görmem mümkün değil ancak yağmurdaAyyy yada dışarıda kar yağıcak camın kenarına oturup film izliceksib
Üstten basıp kapanıyor yandan basıp açılıyor canım otomatikmi oluyor o bilmiyorumkiotomatik kapaklı mı canım
Yağmurda güzeladanada kar görmem mümkün değil ancak yağmurda
bende çok kullanırım kesin benim başıma da gelirAskında bunların patlama riski yok diye duydum canım ama yine de korkuyor insanbizim bir akrabanın patlamıştı bütün dolaplar falan gitmişti tavanlara kadar yemek olmuştu
Sağolasın canım çok şükür ucuz atlattım
Allah korusunnbende çok kullanırım kesin benim başıma da gelir
unutup tencere yakmışlığım çok var
sen yine dibini tutturmuşsun ben ocakta yemek olduğunu unutuyorum aklıma gelince iş işten geçmiş oluyor tabi yemek pişine kadar başında dikiliyorum artıkAllah korusunn
O unutma işi bende de çok var az önce bile dibine tutturdum hatta burda mesaj yazarken tencere değiştirdim
Ay öyle oluyor evet arada alarm falan kur yada telefona sensen yine dibini tutturmuşsun ben ocakta yemek olduğunu unutuyorum aklıma gelince iş işten geçmiş oluyor tabi yemek pişine kadar başında dikiliyorum artık
ilerde muhtemelen öyle yaparım yoksa düşünemiyorumAy öyle oluyor evet arada alarm falan kur yada telefona sen
Tövbe et vallahaa dokunma bi patlarr hayatının şokunu yaşarsın allah kurtardı seniNebileyim kız öyle alıştım öyle gidiyordum birdaha ama kullanmam kolay kolay
Şimdimi farkettun heehhhh minnoşafiyet olsun hanımefendi
Nerde la resim ben goremedim birşeyyÇok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dedi
Ama sorumluluğa girince unutmazsın ya benceilerde muhtemelen öyle yaparım yoksa düşünemiyorum
Sildim kızz herşeyim gözüküyırduNerde la resim ben goremedim birşeyy
Allah korusun kızz zaten çok korktumTövbe et vallahaa dokunma bi patlarr hayatının şokunu yaşarsın allah kurtardı seni
Özelden at banaSildim kızz herşeyim gözüküyırdu
Ayyy allahumm yaaa düdüklü deyince benide korkuttunn zaten alamammAllah korusun kızz zaten çok korktum
Attım bileÖzelden at bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?