- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.481
Oh iyi işin rast gitmişAldı aldı canım geri göndermedi randevu sırası gelen birisini aldı önce o çıkınca hemen beni aldı. Gittim kantinde kahve içtim bende o arada aradı gittim hemen
Canim ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum.Smear testi yaptırdım canım ufak bi işlem yapılcak
Koşa koşa mıAldı aldı canım geri göndermedi randevu sırası gelen birisini aldı önce o çıkınca hemen beni aldı. Gittim kantinde kahve içtim bende o arada aradı gittim hemen
Uzanıyorum joum, sen napiyosun ne pisircen bugün
görmedim canımHe kız bu cuma günü işte
Amaaaann bugün pek birşey etmedim ya dünden corba var brokoli yemeği ettim pilav ederim yanına salata turşu senUzanıyorum joum, sen napiyosun ne pisircen bugün
Işkoliksin sen ne görcenkigörmedim canım
umarım zamanım olurda bakarımIşkoliksin sen ne görcenki
Inşaallahh hele bi evlende olursun bi dizikolik
Bide zamanın hiç yokmuşşumarım zamanım olurda bakarım
Bu konu hakkında bilgim yok canım doktoruma sordum bu HPV smear de belli olur mu diye evet ona bakacağız zaten dedi. Bu gittiğim hastane kadın doğum üzerine olan büyük bir eğitim araştırma hastanesi Böyle bir yanlışı nasıl yapacaklar kiCanim ne kadar ciddiye alırsın bilmiyorum.
Ama hpv için smear testi yapılmaz.
Smear testinde hpv li olan pek çok kişinin hpv si goruntulenemiyor çünkü hpv suruntusunun alındığı alan farklı
Smear suruntusunun alındığı alan farklı .
Ve bunu jinekolog değil onkolojik jinekologlar doğru şekliyle bilir ve yapar.
Hpv testi ile smear testi beraber yapılmalı ve buna cotest denir.
Bu arada hpv testi paralı ...
Smear testi ücretsiz
izlerken sana çeker çeker atarım burayaBide zamanın hiç yokmuşş
Ayyyy pek sevinirim laaaa insaallahhh aynı diziye denk gelirukkkkizlerken sana çeker çeker atarım buraya
Kuru fasulye pilav kuzum.Amaaaann bugün pek birşey etmedim ya dünden corba var brokoli yemeği ettim pilav ederim yanına salata turşu sen
Ablama bu yanlışı yaptılar canımBu konu hakkında bilgim yok canım doktoruma sordum bu HPV smear de belli olur mu diye evet ona bakacağız zaten dedi. Bu gittiğim hastane kadın doğum üzerine olan büyük bir eğitim araştırma hastanesi Böyle bir yanlışı nasıl yapacaklar ki
izleyelim joummmmmAyyyy pek sevinirim laaaa insaallahhh aynı diziye denk gelirukkkkzaten bi kırmızı oda uyuyo ikimize ama şuan çalisıyorsun pek zaman olmuyo evlende hepsini izlersun
Bende sulu yemek varken corba etmiyorum ama dünden kaldığı için onuda koycanKuru fasulye pilav kuzum.
Turşu çıkarırım dolaptan da .
Çorba yapmicam düşünmüyorum ortalığı toplucam daha
Of inşallah banada yapılmaz amaaAblama bu yanlışı yaptılar canımbilemiyorum
Seninde ellerine sağlık kuzumBende sulu yemek varken corba etmiyorum ama dünden kaldığı için onuda koycan
Benimde aklıma yarına kurufasulye gelmişti
Ellerine sağlukk kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?