- 25 Ağustos 2019
- 62.495
- 120.002
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.441
Kız çok etkilenirim ben ya ne dizi izlesem o ağlasa bende ağlarım resmenÇok etkilenmişsin sen yavrum ya kiyamam sana ama psikolojini bozmasin lutfen dikkat et üzülme cok sonucta dizi
Yapma bunu kendine guzuuummKız çok etkilenirim ben ya ne dizi izlesem o ağlasa bende ağlarım resmen
sen ne izledin bakım saat 3 e kadarBaaallluuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm
safişi izlemişsen ne izledin bakım saat 3 e kadar
hiç izlemedim biliyor musunsafişi izlemiş
geçen sezon ara ara izledim ona rağmen etkiliyor insanı gerçektenhiç izlemedim biliyor musun
Masumlar paartmanısen ne izledin bakım saat 3 e kadar
He kız vallahii buyüzden eşim hep bana bakarr ağladımı ağlıyomu falan buaralar çok duygusalımmYapma bunu kendine guzuuummEtkileniyorsun demek cabucak
Ben kırmızı oda ve master chef izlerimgeçen sezon ara ara izledim ona rağmen etkiliyor insanı gerçekten
anladım canım iyi seyirlerMasumlar paartmanı
Aynen canım sabah bide serin oluyor ama yatak sıcak yorgan sıcak kim kalkıp gidecek dimibende işe geldim ama aklım yatağımdahavalar soğudukça yataktan ayrılmak zor geliyor
uyuyorlar galiba baksana kimse yok
masterchef ilk iki sezon çok iyiydi sonra sarmadı beni kırmızı oda da konusuna göre bakarımBen kırmızı oda ve master chef izlerim
kızmızı odayı kaçırmam canım ama mastrchef denk gelirsem izlerim çok tv izleme alışkanlığım yok babam sağolsun kavgayla alıyorum elinen kumandayı kırmızı odayıda telefondan izliyorummasterchef ilk iki sezon çok iyiydi sonra sarmadı beni kırmızı oda da konusuna göre bakarım
Kirmızı oda da az kaldi melooooooooBen kırmızı oda ve master chef izlerim
anladım canım iyi seyirler
evet canım izlemem geeken 2 bölüm var hala elim değmedi zaman bulsam izleyeceğimKirmızı oda da az kaldi meloooooooo
Gülbende geldi kırmızı odaya kızzevet canım izlemem geeken 2 bölüm var hala elim değmedi zaman bulsam izleyeceğim
Oyy nasıl hevesle gittiysenOhoo ben o saatlerde diyetisyenin kapısında bekliyordum. Günleri karıştırmışımda biraz yarınki randevuma bugün gitmişim
Hastanemiiiiiiii noldiiiiiiİyim canım sen nasılsın hastaneye gidiyorum yoldayım
Çünkü hamburger yiycekti yada başka şeyler yiycekti lahmacun falan aklunda birsürü planları vardıOyy nasıl hevesle gittiysenkimse yoksa alsalardı bari
yeni bölümde miGülbende geldi kırmızı odaya kızz
He kız vallahii buyüzden eşim hep bana bakarr ağladımı ağlıyomu falan buaralar çok duygusalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?