- 25 Ağustos 2019
- 62.500
- 120.017
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.641
Çiçeğiimmmmmmm ❤❤ballı kaymağımmm
sosyalimmm bende seni severiimm ammmaaaaHint dansı çok severim ki
o kim ki
Daha cıkmadıki kuzum 3 haftayı bulurmuş cıkmasıcanım sonuçların temiz mi
az önce geldii de kız merhaba dedi bende kahvemle sizinle eşlik etmek istiyorum gibi şeylero kim ki
aa öyle bilgilendirme yapıyorlar mı bilmiyordumDaha cıkmadıki kuzum 3 haftayı bulurmuş cıkmasıSabah mhrs den mesaj gelmiş labaratuara verilmiş ek inceleme gerekmez ise 04.10 tarihinde cıkacaktır diye
Kork benden peşindeyimSeninle dalaşmayı seveyrumm paremm yaa bide bi kaçışımm var senden belaltı muhabbetler dönerse ya acaba yakaladımı beni diyom
Kork benden peşindeyim
Ben de şaşırdım aldığım randevunün içeriği mesaj olarak geliyor bir gün öncesinden randevu hatırlatması yapıyorlar sms ile cok hosuma gitti benmdeaa öyle bilgilendirme yapıyorlar mı bilmiyordum
paree hint şarkısını etiketledim seni geç görüyon ha beni bu aralarrrr
allah cezanııı özel hastanelerde öyle olurr kuzummBen de şaşırdım aldığım randevunün içeriği mesaj olarak geliyor bir gün öncesinden randevu hatırlatması yapıyorlar sms ile cok hosuma gitti benmde
Isim var bitanem girip çıkıyorum şimdi yine çıkıcam çünkü isim varcparee hint şarkısını etiketledim seni geç görüyon ha beni bu aralarrrr
işine kurbanın olem paremm tamammmmm öptümmmmmmmmmmmmIsim var bitanem girip çıkıyorum şimdi yine çıkıcam çünkü isim varc
Bebeğim ben sana özel hastane demedim kiallah cezanııı özel hastanelerde öyle olurr kuzumm
devlette olmuyo adece
ANLADIM CANIM iyi olur inşallahDaha cıkmadıki kuzum 3 haftayı bulurmuş cıkmasıSabah mhrs den mesaj gelmiş labaratuara verilmiş ek inceleme gerekmez ise 04.10 tarihinde cıkacaktır diye
herkese kapımız açık canım buyursunlaraz önce geldii de kız merhaba dedi bende kahvemle sizinle eşlik etmek istiyorum gibi şeyler
selamihoş geldinizSelamlar , ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?