- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.681
Kız sen hayvan dedikce cüsseme bakasım geliyor ya hiç alışık değilim bu hitabayavv senii yerimmm hayvannnnnn
Salonu kış moduna çeviriyorum şimdi. Süpürgeyle işim olmasa açıp izlicektim ama süpürgeyi aç kapa hiç anlamazdımValla izletiyolar
evde kaç kişisiniz az pişir canımValla dün değil önceki gün patlıcan oturtma pirinç pilavı yapmıştım o gün yedik dahada yemedik dünde yenmedi bugün o yenicek bi tencere yemek cöpe atamam
Aaaaa e ben neden halay mendili falandır diye düşündüydüm ne kadar masumumEvrt don o
Ben bitirdim işimi oturdum basınaSalonu kış moduna çeviriyorum şimdi. Süpürgeyle işim olmasa açıp izlicektim ama süpürgeyi aç kapa hiç anlamazdım
2 kişiyizevde kaç kişisiniz az pişir canım
OOO iyi eşin yiyor bazı erkekler yemez 2.gün aferim ona2 kişiyizya az pişirincede ertesi güne kalmıyor bi yemegi iki gün yiyoruz işte en fazla üçü buluyo bugün biterse sevinicez
Halılardan koltuklardan toz çıkıyor çok benimdeBen bitirdim işimi oturdum basınaama cok yoruldum ya bi salonum var kullanmıyorum misafir harıcı orayı yaptım orası oturma odamdan daha cok pisleniyo ya belim koptu
Benimkini anası öyle yetiştirmemiş çok şükürOOO iyi eşin yiyor bazı erkekler yemez 2.gün aferim ona
Benmde koltuklar taş gibi daha hiç oturulmadıki bebek olunca oraya geceriz artık nasipHalılardan koltuklardan toz çıkıyor çok benimde2 sene oldu koltukların tozu bitmedi
bende yerim bayat yemek daha lezzetli oluyorBenimkini anası öyle yetiştirmemiş çok şüküryer o 3 gün ama ben 4. Güne kaldıysa dökerim artık yiyemem
Dimi dinlenmiş özleşmiş filanbende yerim bayat yemek daha lezzetli oluyor
bende ayırt etmem o konuda hatta yaptığımda bilerek fazla yapıyorum ki yarına kalsın dert olmasın diyebende yerim bayat yemek daha lezzetli oluyor
ben çok severim yaDimi dinlenmiş özleşmiş filan
yemek yapmaya vaktimiz yoksa bence güzel bir seçenekbende ayırt etmem o konuda hatta yaptığımda bilerek fazla yapıyorum ki yarına kalsın dert olmasın diye
Hee kızzz horonda cok bagirirlarr geçen arkadaşımın düğününe gittim artvinli ordada bagırdılar bende oynarken bağırdımSizin şeyi çok seviyorum
Eeeyeeeeyyeeeey uy aha diyorlar ya şarkılarda filan niyeyseay çok hoş değil mi ya bayılıyorum
aynen evlenince de bu şekilde yaparım her gün insan ne yapacağını şaşırıyoryemek yapmaya vaktimiz yoksa bence güzel bir seçenek
Hahahahah hayvan dediğumm tavşansın hele pammıkk pammıkkk bembeyazz tüylüKız sen hayvan dedikce cüsseme bakasım geliyor ya hiç alışık değilim bu hitaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?