- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.801
Hakkında hayırlısı olsun canımmYengesi halası didisi vs vs saymadım
Iyiymm guzumm camdakı kızı izliyorummBende seniiiiSen ne yaptın nasılsın
Genciz güzeliz ya bugün noldu biz anlaşamadık bir türlü cooEnemm kötü birseymi dedim kızz
Ben anlamadum ha
Kizz yok sen beni anlamadın hiçbirşey kafalar birmilyon heralde hahahahaGenciz güzeliz ya bugün noldu biz anlaşamadık bir türlü coo
Reklamları izliyorum gibi oldum kızElhancim bunuda mutlaka uygulayacagim.
Ve ayrıcaCookiie 'ne teşekkür etmeyi unutmustum buna vesile olmuş oldun şuan ..
Bayyildim bal perisinin önerisine
Öyle ise yaradı ki
Ben şok!!!
Ne kolumu yoruyormusum meğer, olmadı diye camlari kirasim geliyormuş boş yere.
Ay nasıl parladı ovalamadan
Nasıl mis oldu duşa kabinim anlatamam.
Duşsil e bayıldımCookiie
Bıgün benim kafa iyi değil evetKizz yok sen beni anlamadın hiçbirşey kafalar birmilyon heralde hahahahaanlaşamaz olurmuyuzz melek gibiyiz biz
Belli belli ondann diyet vurdu başuna geneBıgün benim kafa iyi değil evet
Evet ya bende şaşırdım
Ay hakikaten şimdi bende cümleleri gözden geçirdim deReklamları izliyorum gibi oldum kız
Ama gercekten bende çok memnunum memnun olmana çok sevindim bitanem güle güle kullan parıl parıl parlat
Ah zorunlum kıskanılan kadınsın ayolCookiie anladığım kadarıyla beni kafaya çok takmış olmalı ki nickimi de alaya alarak taklit etmiş bir üye
Acaba kiiiiim
Ya neden acaba alemin derdi ben olmusumhayır fotomi gören de yok kıskançlık desem
Bacım aç şu mesajı daCookiie anladığım kadarıyla beni kafaya çok takmış olmalı ki nickimi de alaya alarak taklit etmiş bir üye
Acaba kiiiiim
Ya neden acaba alemin derdi ben olmusumhayır fotomi gören de yok kıskançlık desem
3 tanesiyle normaliz, kv geldiklerinde bnada geliyorlarHakkında hayırlısı olsun canımm
Iyi anlaşıyormusunuz acaba
Amanınn haa pıçağı alma eline sakince indir taağammı canum3 tanesiyle normaliz, kv geldiklerinde bnada geliyorlar
4 tanesiyle kanlı bıçaklı
Konum atiyom özelden koş koşAmanınn haa pıçağı alma eline sakince indir taağammı canum
Sen bana söyle ben picaklayemm sen zahmet etmee pıçaklar bende
Aaattt attt kızzzz anınd akapindayım elimdeKonum atiyom özelden koş koş
Harika işte aradığım dostAaattt attt kızzzz anınd akapindayım elimde
Sende kendini tanitirmisinSen rahattt olll broo
Bende seni bi topikte görmüştüm dün hangisiydi unuttumSende kendini tanitirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?