- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.781
Elhancim bunuda mutlaka uygulayacagim.bebeklinick canım merhaba
Yeni bir duşakabin temizliği öğrendim. Sen denedin mi dersen denemedim. İki hafta oldu banyoyu yenileyeli şimdilik ihtiyaç yok ama yorumları okuyunca aklıma yattı . Bak napıyoruz.
Bir ölçü pril
Dört ölçü sirke
Bunları bir fisfisli kaba koyup dusakabine sıkıyoruz. Bir iki saat bekliyor sonra araba fırçası varsa o çok rahat oluyormuş fircaliyoruz yoksa köpüren lifle silip duruluyoruz. Zaten kendiliğinden temizleniyormus fazla yorulmadan.Bu tarifi senin için aldım...
Veeee sana da cokkkk tsekkur ederimbebeklinick canım merhaba
Yeni bir duşakabin temizliği öğrendim. Sen denedin mi dersen denemedim. İki hafta oldu banyoyu yenileyeli şimdilik ihtiyaç yok ama yorumları okuyunca aklıma yattı . Bak napıyoruz.
Bir ölçü pril
Dört ölçü sirke
Bunları bir fisfisli kaba koyup dusakabine sıkıyoruz. Bir iki saat bekliyor sonra araba fırçası varsa o çok rahat oluyormuş fircaliyoruz yoksa köpüren lifle silip duruluyoruz. Zaten kendiliğinden temizleniyormus fazla yorulmadan.Bu tarifi senin için aldım...
Pıtıtcıkkkk celdunmiiiSELAM kızlar ben geldim bi gözükeyim dedim bugün geldim köyden
Benim işimede yaradı o halde ablammmbebeklinick canım merhaba
Bir ölçü pril
Dört ölçü sirke
Ne aldın kız banada öner bakemm bende alemmElhancim bunuda mutlaka uygulayacagim.
Ve ayrıcaCookiie 'ne teşekkür etmeyi unutmustum buna vesile olmuş oldun şuan ..
Bayyildim bal perisinin önerisine
Öyle ise yaradı ki
Ben şok!!!
Ne kolumu yoruyormusum meğer, olmadı diye camlari kirasim geliyormuş boş yere.
Ay nasıl parladı ovalamadan
Nasıl mis oldu duşa kabinim anlatamam.
Duşsil e bayıldımCookiie
Ya çok sevindim. Doğru bal perisinin önerisini okumuştum o da pratik bir çözüm. Olsun elimizde iki tane çözüm olsunElhancim bunuda mutlaka uygulayacagim.
Ve ayrıcaCookiie 'ne teşekkür etmeyi unutmustum buna vesile olmuş oldun şuan ..
Bayyildim bal perisinin önerisine
Öyle ise yaradı ki
Ben şok!!!
Ne kolumu yoruyormusum meğer, olmadı diye camlari kirasim geliyormuş boş yere.
Ay nasıl parladı ovalamadan
Nasıl mis oldu duşa kabinim anlatamam.
Duşsil e bayıldımCookiie
Ya çok sevindim. Olur ya markete gitmeye üşeniriz bazen o zaman kullanırız di mi...hem de ekonomik olur.Pıtıtcıkkkk celdunmiii
Benim işimede yaradı o halde ablammm
Çok zarifsin teşekkür ederim tatlım.Veeee sana da cokkkk tsekkur ederim
Harika bı kalbin var
Evett abla hatta ben limon sirke karışımı yapardım fısfısa doldururdum prille denemedim hiçYa çok sevindim. Olur ya markete gitmeye üşeniriz bazen o zaman kullanırız di mi...hem de ekonomik olur.
Mantık aynı sirke de limon gibi asitli...bence muadili oluyor aynı gibi...evde hangisi varsa artık...sirkenin kokusu hemen gitmiyor. Sevmeyenler için limon tercih edilebilir.Evett abla hatta ben limon sirke karışımı yapardım fısfısa doldururdum prille denemedim hiç
Geldim bitanemPıtıtcıkkkk celdunmiii
Benim işimede yaradı o halde ablammm
Aaa hadi hayırlısı olsunn oraya taşıyca da o zaman daha hiçmi giremicenGeldim bitanembu hafta da oda taşıyacam kv gilin yanına Vize çikti eşime
Hattaa eşim buldu o yapmıştıı kabini bende rahatsızdım o zamanlarda ondan sonra yapmaya başladım gene başlıcam başladı su lekesi olmayaMantık aynı sirke de limon gibi asitli...bence muadili oluyor aynı gibi...evde hangisi varsa artık...sirkenin kokusu hemen gitmiyor. Sevmeyenler için limon tercih edilebilir.
Sagol canımAaa hadi hayırlısı olsunn oraya taşıyca da o zaman daha hiçmi giremicen
Of eskiden dusakabin mi varmış kim icat ettiyseYa çok sevindim. Doğru bal perisinin önerisini okumuştum o da pratik bir çözüm. Olsun elimizde iki tane çözüm olsunrica ederim seve seve düşünürüm ben seni
Di mi tatlım ...o kara taşa topuklarimizi da bir güzel sürter ölü derilerden kurtulurduk.Of eskiden dusakabin mi varmış kim icat ettiysehalen kara taşin üstünde yıkanıyor olsaydik keşke toz da tutmaz
Seniii yerruummmmmSagol canımYok kız girecem tabi niye girmeyeyim sizi bırakırmıyım hiç
HosbuldumAllah sabır versin diyebiliyorum sadecehoşgeldin bu arada
Yengesi halası didisi vs vs saymadımAbbboovvvvvvv 7 görümcemii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?