iyiyyim tatlım ben ,2 haftam kaldı ayrılıcam canım igtiyaçlarım var mecburen alıyorum evde otursam bir kazancım olmayacak enazından elimde param ollur dedim devam ediyorum . 3 hafta kaldı canım düğüne
Iyi yapıyorsun canim en azindan stresin az olur yoksa esini yer bitirirsin bu streste. Bende kina gecesi gunu mu 1 gun once mi izne ayrilmistim 🥰

Iyi yapıyorsun canim en azindan stresin az olur yoksa esini yer bitirirsin bu streste. Bende kina gecesi gunu mu 1 gun once mi izne ayrilmistim 🥰
evdeki herşeyi hallettik çok şükür canım çalışıyım iki kuruş param olsun çünkü işten ayrılıyorum iş bulana kadar evdeyim başka şehir falan iş bulmak zor

Cookiie Cookiie anladığım kadarıyla beni kafaya çok takmış olmalı ki nickimi de alaya alarak taklit etmiş bir üye
Acaba kiiiiim

Ya neden acaba alemin derdi ben olmusum 😅 hayır fotomi gören de yok kıskançlık desem 😅😅😅
tabi kıskanılacak kadınsın 🤣🤣

Şuraya çikin bi fotıraf bırakam da gidem (Allah beni kahretmesin, su forumdan bi cikamiyom bee)

Zabah zabah kiliksiz gocamla kapuçino (Bim) keyfi (kiliksiz demek icin izin aldim kendisinden) 😄
IMG_20210917_091038.webp

Back
X