- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.841
Nasılsın bebisim ❤ Isten ayrilmamismiydin, ne kadar kaldı düğünetamda aklıma gelmişti en söyledintina
ahhh beebğim nasılsınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın bebisim ❤ Isten ayrilmamismiydin, ne kadar kaldı düğünetamda aklıma gelmişti en söyledintina
ahhh beebğim nasılsınn
iyiyyim tatlım ben ,2 haftam kaldı ayrılıcam canım igtiyaçlarım var mecburen alıyorum evde otursam bir kazancım olmayacak enazından elimde param ollur dedim devam ediyorum . 3 hafta kaldı canım düğüneNasılsın bebisim ❤ Isten ayrilmamismiydin, ne kadar kaldı düğüne![]()
Iyi yapıyorsun canim en azindan stresin az olur yoksa esini yer bitirirsin bu streste. Bende kina gecesi gunu mu 1 gun once mi izne ayrilmistimiyiyyim tatlım ben ,2 haftam kaldı ayrılıcam canım igtiyaçlarım var mecburen alıyorum evde otursam bir kazancım olmayacak enazından elimde param ollur dedim devam ediyorum . 3 hafta kaldı canım düğüne
Evdeyim kizimi büyütüyorum, 10 aylik canimSen neler yapıyorsun 28 yaşındasın galiba çocuğun 10aylıkmı![]()
evdeki herşeyi hallettik çok şükür canım çalışıyım iki kuruş param olsun çünkü işten ayrılıyorum iş bulana kadar evdeyim başka şehir falan iş bulmak zorIyi yapıyorsun canim en azindan stresin az olur yoksa esini yer bitirirsin bu streste. Bende kina gecesi gunu mu 1 gun once mi izne ayrilmistim![]()
kız seninle bizim tinayı karıştırım nasılsın bakalımGunaydin kizceler![]()
Büyük rahatlık kuzum cidden ya güle güle kullannAy hakikaten şimdi bende cümleleri gözden geçirdim de
Sanki deterjan mani'si okumuşum
Allah razı olsun çok iyi bir öneri oldu beni kurtardin azaptan
tabi kıskanılacak kadınsınCookiie anladığım kadarıyla beni kafaya çok takmış olmalı ki nickimi de alaya alarak taklit etmiş bir üye
Acaba kiiiiim
Ya neden acaba alemin derdi ben olmusumhayır fotomi gören de yok kıskançlık desem
![]()
İyiyim.sen nasılsınkız seninle bizim tinayı karıştırım nasılsın bakalım
günaydın canımGunaydin kizceler![]()
Nasılsıngünaydın canım
Tabi nick değişimi olunca hemen peribal perisi mi yoks![]()
iyiyim canım sen nasılsınNasılsın
Günaydın, hayırlı cumalar canım. Bugün cuma olduğunun bile farkında değilim dahaGünaydınn
Hayırlı cumalar![]()
az kaldı ya son 3 haftaİyiyim.sen nasılsın
Düğüne kac gün var kiz
Heyecanlimisinaz kaldı ya son 3 hafta