- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #26.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben heyecanlanıyorum senin düğün yaklaştıkçaaz kaldı ya son 3 hafta
Iyi diyelim iyi olsuniyiyim canım sen nasılsın
afiyet olsun emmmaŞuraya çikin bi fotıraf bırakam da gidem (Allah beni kahretmesin, su forumdan bi cikamiyom bee)
Zabah zabah kiliksiz gocamla kapuçino (Bim) keyfi (kiliksiz demek icin izin aldim kendisinden)
Eki Görüntüle 2917724
hayırdır bir sıkıntın mı var canımIyi diyelim iyi olsun
Hayırlı CumalarGünaydınn
Hayırlı cumalar![]()
Heyecanlimisin
canım yaaaben heyecanlanıyorum senin düğün yaklaştıkça![]()
Benim de icimde midemde bi seyler kipirdadi şu an yaacanım yaaaben son günle çok heyecanlı olurum şuanlık birşey yok
![]()
ay durun bende heyecan yapıcam şimdiBenim de icimde midemde bi seyler kipirdadi şu an yaabana da bi heyecan geldi ordan
![]()
Bende sıkıntı bitmezhayırdır bir sıkıntın mı var canım
Evet son gün oliuo heyecan ama nasil geciyo insan anlamıyor bilecanım yaaaben son günle çok heyecanlı olurum şuanlık birşey yok
![]()
Allahh uzun ömürler versin canım maşaallahhEvdeyim kizimi büyütüyorum, 10 aylik canim
heyecandan çok stres var galiba şuancanım yaaaben son günle çok heyecanlı olurum şuanlık birşey yok
![]()
günaydın canımRöraaaaayyyyyddddddddduuuuunnnnnnnnnn
![]()
Gunaydin bebisim ❤❤❤Röraaaaayyyyyddddddddduuuuunnnnnnnnnn
![]()
Nasılsın kelebükgünaydın canım
Yaaaa ben sizi tanımıyorumm ama yenimi geldin ne ara geldin buralara heleGunaydin bebisim ❤❤❤
Opem mi seni![]()
iyiyim canım sadece gözlerim ağrıyor biraz dün kendimi çok sıkmışımNasılsın kelebük![]()