- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.901
aminn canım inşaAllahh bizde senin gibi mutluluğumuzu, heyecanımızı, stresimizi paylaşırızdün stresi attım üzerimden maviş eksiklerin çoğunu hallettim halıları aldım banyo takımını falan aldım çok şükür rabbim sizlerede hayırlı kısmet versin sizlerde bu heyecanı güzel tadın inşallah
Oda güzel bebeeem sarışıp uyumak oohhBakk heleee hemen akluna ateş celurrr zatenn
Siki sarılduk uyuduk
Ohhh misss dimi canum benummOda güzel bebeeem sarışıp uyumak oohh
Oyşş seni gorünceeee
inşallah canım aminnn ,tabikide bende takipte olurumaminn canım inşaAllahh bizde senin gibi mutluluğumuzu, heyecanımızı, stresimizi paylaşırız
afiyet olsun canımmmmm bende içtim ama erkendi atmadım şimdi öğle yemeği vakti
siz böyle farklı kahveler paylaştıkça diyorum ben sadece sade türk kahvesinde kalmışım
Sağoolllll bebükkkkkkk
inşallah canım aminnn ,tabikide bende takipte olurum
afiyet olsun canımmmmm bende içtim ama erkendi atmadım şimdi öğle yemeği vakti
Hahahahah aslında bu kaynanamın eskiden kalma fincanlar hiç kullanmamış bana getirdi evimde çeyiz serme yerleşme zamanında birsürü şeyler getirmiştii baya bende eski zamanların fincanını seviyorummsiz böyle farklı kahveler paylaştıkça diyorum ben sadece sade türk kahvesinde kalmışım
afiyet olsun canım
metabolizmayı hızlandırıyor canım yarar tabi ama kiloda hemen fark görür müsün bilmiyorumSağoolllll bebükkkkkkk
2veya 3 te içersun zaten guuzzuummmm
Bende açkarna içmeye başladum buara
Sonra haftaya dukan detoxuna bende baslıycam
Bakalumm 1 hafta içiçem işe yarıycakmı
Ben ne edeyim günlük rutin isler ortaligi toparla sil süpür & yemekOhhh misss dimi canum benumm
Sen napıyordun nasılsın
inşaAllah canım o günlere gelelim de yaparız tabikiHahahahah aslında bu kaynanamın eskiden kalma fincanlar hiç kullanmamış bana getirdi evimde çeyiz serme yerleşme zamanında birsürü şeyler getirmiştii baya bende eski zamanların fincanını seviyorumm
Sende paylaşırsun evlenince boll bolll
Bendeeee miniikkk çocuğumlaa gelirim topiklere
Enazından odemi atsin kuzumm benim ödem var kesin buyüzden bukadar şişim zatenmetabolizmayı hızlandırıyor canım yarar tabi ama kiloda hemen fark görür müsün bilmiyorum
Ayyy allahumm ya profilinde pinaya benzetiyom biriniz değiştirin anammBen ne edeyim günlük rutin isler ortaligi toparla sil süpür & yemek
Kilo mu veriyonuz banada gaz versenize 3kilo fazlam var bana göreEnazından odemi atsin kuzumm benim ödem var kesin buyüzden bukadar şişim zaten
Ödem atınca kilolarda gider o hastalıktan sonra 4 kilo vermişim gaza geldim
Hahahaha hayallerr iştee hayırlısıinşaAllah canım o günlere gelelim de yaparız tabiki
Tarçınlı türk kahvesi iç sabah açkarnaKilo mu veriyonuz banada gaz versenize 3kilo fazlam var bana göre
Pina kim ki ben görmedim profilini ama zaten sık sık değişiyorum asguuuummAyyy allahumm ya profilinde pinaya benzetiyom biriniz değiştirin anammismina bakmasam karıstırıyorum
Aynı seyler ne yemek var akşama
içelim bakalım ne olacakSağoolllll bebükkkkkkk
2veya 3 te içersun zaten guuzzuummmm
Bende açkarna içmeye başladum buara
Sonra haftaya dukan detoxuna bende baslıycam
Bakalumm 1 hafta içiçem işe yarıycakmı
Bebeem yemekte sıkıntı yok ekmeği az yiyoruz zaten yemekte az ve sık yiyorum ama ödemmi ne bilemem alışık degilim az bi göbüs birazda basen var 58kiloyum 55de sabitlesem iyiTarçınlı türk kahvesi iç sabah açkarna
Hatta ceviz suyuda cok iyiymiş
Bende gaza geldumm kızzz verdikçe veresi geldi insanın yemek az yiyorum hep
Eneeemmmm tamda istediğim kiloBebeem yemekte sıkıntı yok ekmeği az yiyoruz zaten yemekte az ve sık yiyorum ama ödemmi ne bilemem alışık degilim az bi göbüs birazda basen var 58kiloyum 55de sabitlesem iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?