- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.921
Yaninada meyhane pilavı güzel giderPina kim ki ben görmedim profilini ama zaten sık sık değişiyorum asguuuumm
Aksama mercimek corbasi(sarı kırmızı karışık)
taze fasulye var daha ne yapiiiim
Muhtemelen ödem gider aşkoo obile iyi birşey bak ödem gitse bile vermiş olursuniçelim bakalım ne olacak
Ben ne olduğunu anlamadım gelişine yaşadık bitti gittiherkes öyle diyor sanırım heyecanım salona girince bitecek
günaydııınnnnnnnnnnnnn ballı kaymağımmmmmmmmmmm
dün stresi attım üzerimden maviş eksiklerin çoğunu hallettim halıları aldım banyo takımını falan aldım çok şükür rabbim sizlerede hayırlı kısmet versin sizlerde bu heyecanı güzel tadın inşallah
Insallah canimAllahh uzun ömürler versin canım maşaallahh
Koruyom yavrum daaa ne biliyim göbüş cikti biraz o sinir bozucu onu olsa eritebilsem yeterli yoksa cok kilo yok bendeEneeemmmm tamda istediğim kilo
Tedaviler yüzünden hep aldım kilo bende
O zaman bosver formunu güzel koruyorsun zaten
Oohh ooohh aynen dolapta ne varsa onlardan güzelcene bi yemek eder benim guzuuummYaninada meyhane pilavı güzel gider
Ben ne yapcam bilmiyorum dolaota ne varsa onu ederiim artıkın
Amiiin canımmInsallah canim
Darısı başına en tez zamanda.isteyen herkese
O şişliktir bence ona bakarsan bebde doğru düzgün birşey yemiyorum ama göbüş maşaallahh 3 aylık hanile gibiKoruyom yavrum daaa ne biliyim göbüş cikti biraz o sinir bozucu onu olsa eritebilsem yeterli yoksa cok kilo yok bende
O nasıl oldu kızAy kızlar evi arılar bastı napcam ya ben
Kociş biraz seçicidir kuzumm oyuzden bazen zor oluyor benim içinOohh ooohh aynen dolapta ne varsa onlardan güzelcene bi yemek eder benim guzuuumm
Aman rahat bırakın kız şu göbüşleriO şişliktir bence ona bakarsan bebde doğru düzgün birşey yemiyorum ama göbüş maşaallahh 3 aylık hanile gibi
Odem vardır
Ama geceleri yoğurt kürü yiyip yatabilirsin sabaha gobeğini eritir yakar yağları
Benim kocişkirellam da seçerKociş biraz seçicidir kuzumm oyuzden bazen zor oluyor benim için
Ayyy hadi insallah guzum ya bi ara hareket ediyim dedim 3 5 gün yapip sora biraktim aslinda o bile etkili oluyoO şişliktir bence ona bakarsan bebde doğru düzgün birşey yemiyorum ama göbüş maşaallahh 3 aylık hanile gibi
Odem vardır
Ama geceleri yoğurt kürü yiyip yatabilirsin sabaha gobeğini eritir yakar yağları
Evet yaa secici olunca zor ne yapsam derdi 2kat artarKociş biraz seçicidir kuzumm oyuzden bazen zor oluyor benim için
Kızz dutuum güldürdün beniBenim kocişkirellam
Hahahahahahah demii yaaaa kocişte sevey göbüşümü ama giysilerdne yana sıkıntim oluyo ya bide basen ve totom var kocam rahat bırakmıyoki giyinim birşeyAman rahat bırakın kız şu göbüşlerisalın gitsib
Evet yaa secici olunca zor ne yapsam derdi 2kat artar
Kızz dutuum güldürdün beni
Puştlarrrr yaaaavvvvvBenim kocişkirellam da seçer
Lan aman büyük toto büyük basen moda millet gidip şişirtiyo biz küçültmeye çalışıyozHahahahahahah demii yaaaa kocişte sevey göbüşümü ama giysilerdne yana sıkıntim oluyo ya bide basen ve totom var kocam rahat bırakmıyoki giyinim birşeyyok cok sexi duruyo kalkık diyo
Amaaannn ya bana spor ters biliyormusunAyyy hadi insallah guzum ya bi ara hareket ediyim dedim 3 5 gün yapip sora biraktim aslinda o bile etkili oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?