- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.061
Vallaha adam doğru demiş yaa hic gozüme çarpmadıı resmen şaşırdım gidip bakacam pazartesi günü nere koymuşlardaa görmemişim heleAy bende aynını dedim bal perisine .
Eşim de bana aynısını dedibütün alışverişi migrostan yapıyoruz da biz niye gormemisiz emin misin migrostan mi alacakmisiz diye
Gel askım gel seve seveEee dahaa ne yon diyon döktürmüşsün resmeennn abbboovvvvvv
Vallaha bende gelecem sana menü yokyok
Giderken bı de kasaya bırakVallaha adam doğru demiş yaa hic gozüme çarpmadıı resmen şaşırdım gidip bakacam pazartesi günü nere koymuşlardaa görmemişim hele
2 arkadas canım bide kardeşm inicekKim geliyor ya, az yesinler yabancılarsa, bitti yok kalmadı de
Bende oyleyimdir kuzuu 4 kisiye baya çok ama olsunn sonucta yerler baktıkça iştahı bile açarr insanın yaniii az yapınca çok uğraşmamışım gibi oluyoGel askım gel seve seveben önce gözün doyması taraftarıyım 4 kişiye çok olabilir ama seviyorum masayı donatmayı
Hahhaha yaparımmGiderken bı de kasaya bırakbı gören olur tekrar yerine götürülene kadar, hayır yaparsin
Heh evet bende öyle düşünüyorum özenmemiş gibi olmasın yani. Yenmeyende kalsın yarın biz yeriz ne olcakBende oyleyimdir kuzuu 4 kisiye baya çok ama olsunn sonucta yerler baktıkça iştahı bile açarr insanın yaniii az yapınca çok uğraşmamışım gibi oluyo
Eşinin sana tuhaf davranan kuzenleri miydi neydi onlar sandım bı an2 arkadas canım bide kardeşm inicekyok yav yesinler ne var ne yoksa
Heehh aynen kalırsa kalsın yeruk ertesigün bizde misss gibiiiHeh evet bende öyle düşünüyorum özenmemiş gibi olmasın yani. Yenmeyende kalsın yarın biz yeriz ne olcakkahveylede kuruyemiş çikolata filan ikram ederim daha ne olsun
Yok canım onlar değilEşinin sana tuhaf davranan kuzenleri miydi neydi onlar sandım bı an
Sağolasın bebişimHeehh aynen kalırsa kalsın yeruk ertesigün bizde misss gibiii
Ellerine kollaruna sağlik şimdiden kuzum benimm
İşte bidaha alırken özelliklerine dikkat ederek alYok canım onlar değildün aksam bendelerdi onşarda kız bişey fark ettik sadece bana değil herkese aynıymış bunlar kimle konuşsam aynısını dediler bunlarda dinleme özelliği yokmuş
Valla pek yoğunum gene bu aralarIyiymm guzumm camdakı kızı izliyorumm
Senn
Valla bir takım koşuşturmalar içerisindeyim sen ne yaptın canımhoş geldin canım nasılsın
Evet keşke bilseydim almadanİşte bidaha alırken özelliklerine dikkat ederek alrobot süpürge gibi düşün silme özelliği yoksa napacaksin, çöp
Ayyy bir gülümseme geldi birşeyler oldu mesajı okuyumca
Aynen öyle canımAslinda kv çok esin onemli
Ne gibi koşuşturma canımValla pek yoğunum gene bu aralar
Valla bir takım koşuşturmalar içerisindeyim sen ne yaptın canım
Kardeşim nakil işlemleri için babam geldi nufüs müdürlüğüne okula felan gittik pazara gittim sonra da ucuzluğa gittim ev temizledim valiz hazırlıyorum bi yandan......(Kv gilin evine yatak odam taşınacak 1 hafta içind)
Aynen öyle canım
Ne gibi koşuşturma canım
Aaa nedenKardeşim nakil işlemleri için babam geldi nufüs müdürlüğüne okula felan gittik pazara gittim sonra da ucuzluğa gittim ev temizledim valiz hazırlıyorum bi yandan......(Kv gilin evine yatak odam taşınacak 1 hafta içind)
Kiyamam sana yaValla pek yoğunum gene bu aralar
Valla bir takım koşuşturmalar içerisindeyim sen ne yaptın canım
Eşim fransaya gidecek inşallah bende orada kalacamAaa neden
Valla artık herşey bi düzene girsede rahatlasam bendeKiyamam sana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?