Ay bende aynını dedim bal perisine .
Eşim de bana aynısını dedi bütün alışverişi migrostan yapıyoruz da biz niye gormemisiz emin misin migrostan mi alacakmisiz diye
Vallaha adam doğru demiş yaa hic gozüme çarpmadıı resmen şaşırdım gidip bakacam pazartesi günü nere koymuşlardaa görmemişim hele

Vallaha adam doğru demiş yaa hic gozüme çarpmadıı resmen şaşırdım gidip bakacam pazartesi günü nere koymuşlardaa görmemişim hele
Giderken bı de kasaya bırak bı gören olur tekrar yerine götürülene kadar, hayır yaparsin

Reactions: Jou
Gel askım gel seve seve ben önce gözün doyması taraftarıyım 4 kişiye çok olabilir ama seviyorum masayı donatmayı
Bende oyleyimdir kuzuu 4 kisiye baya çok ama olsunn sonucta yerler baktıkça iştahı bile açarr insanın yaniii az yapınca çok uğraşmamışım gibi oluyo

Bende oyleyimdir kuzuu 4 kisiye baya çok ama olsunn sonucta yerler baktıkça iştahı bile açarr insanın yaniii az yapınca çok uğraşmamışım gibi oluyo
Heh evet bende öyle düşünüyorum özenmemiş gibi olmasın yani. Yenmeyende kalsın yarın biz yeriz ne olcak kahveylede kuruyemiş çikolata filan ikram ederim daha ne olsun

Heh evet bende öyle düşünüyorum özenmemiş gibi olmasın yani. Yenmeyende kalsın yarın biz yeriz ne olcak kahveylede kuruyemiş çikolata filan ikram ederim daha ne olsun
Heehh aynen kalırsa kalsın yeruk ertesigün bizde misss gibiii
Ellerine kollaruna sağlik şimdiden kuzum benimm

Yok canım onlar değil dün aksam bendelerdi onşarda kız bişey fark ettik sadece bana değil herkese aynıymış bunlar kimle konuşsam aynısını dediler bunlarda dinleme özelliği yokmuş
İşte bidaha alırken özelliklerine dikkat ederek al robot süpürge gibi düşün silme özelliği yoksa napacaksin, çöp

Aynen öyle canım

Ne gibi koşuşturma canım
Kardeşim nakil işlemleri için babam geldi nufüs müdürlüğüne okula felan gittik pazara gittim sonra da ucuzluğa gittim ev temizledim valiz hazırlıyorum bi yandan......(Kv gilin evine yatak odam taşınacak 1 hafta içind)

Zaman zaman nostalji yapmak iyidir. Nostalji seven geçmişi özleyen herkese armağan olsun kızlar Ben ara ara eskiden gidiyorum Çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…