- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.021
canım değerlerim çok düşük, metabolizmam yavaş(genetik) birde insülin direnci olunca düzenli spor bile sadece korumama yetiyor. Çok yemek yiyen biri de değilim böyle yiyip yiyip tığ gibi olanlara çok sinir oluyorumAma evede sabah aksam hep yuruyosun hic evde degilsinkii oyuzden yürümekle bile kurtarırsın bende calışınca oyleydiimm
Bende aynen sinir oluyorum ya inankii bizim şansımız bucanım değerlerim çok düşük, metabolizmam yavaş(genetik) birde insülin direnci olunca düzenli spor bile sadece korumama yetiyor. Çok yemek yiyen biri de değilim böyle yiyip yiyip tığ gibi olanlara çok sinir oluyorum
Daha iyi uzak olmak bn aynı mahalledeyim çok zorDOĞRU CANIM HAKLISIN
heyecandan bende bilmem ,birde sevdiklerimi geride bırakıyorum artık onlarla kısıtlı göüşücem insan mutsuzkende anlamaz
nasıl yaa
Kendi ailenle miDaha iyi uzak olmak bn aynı mahalledeyim çok zor
Kız 5tane birden girdiler. En son hepsi çıktı 1 tane hala burdaydı az önce onuda kovaladım çıktı sanırım şimdi gözükmüyorDOĞRU CANIM HAKLISIN
heyecandan bende bilmem ,birde sevdiklerimi geride bırakıyorum artık onlarla kısıtlı göüşücem insan mutsuzkende anlamaz
nasıl yaa
senin gibi balı görünce tabiKız 5tane birden girdiler. En son hepsi çıktı 1 tane hala burdaydı az önce onuda kovaladım çıktı sanırım şimdi gözükmüyor
Evet bnm ailem 6 sk.yukarda oturuyo kv altkattaKendi ailenle mi
ikiside yakınmış,bende kv ile altlı üstlü oturucamEvet bnm ailem 6 sk.yukarda oturuyo kv altkatta
Allah bir aydınlığa kavustursun uzağa oturmanın kapılarını açsın inşallah sitarecim, o kadar yakın olmak pek iyi değildir diye düşünüyorum.Evet bnm ailem 6 sk.yukarda oturuyo kv altkatta
Hmm . Nasil biri kvikiside yakınmış,bende kv ile altlı üstlü oturucam
Enemmm gittilermi sonra kızzzAy kızlar evi arılar bastı napcam ya ben
Şimdilik iyi gibiHmm . Nasil biri kv
Ayyy bir gülümseme geldi birşeyler oldu mesajı okuyumcasenin gibi balı görünce tabi
Hepsi gitti 1i kaldı az önce oda gitti kapattım camları hemenEnemmm gittilermi sonra kızzz
Seni kraliçe arı sanmislardirHepsi gitti 1i kaldı az önce oda gitti kapattım camları hemen
Alem bu arılarr yaaa senide ball gibi gorünce geldiler ball almayaHepsi gitti 1i kaldı az önce oda gitti kapattım camları hemen
YasoommmmmNe yapıyorsunuz kızlar
Şu anda Yaprak Dökümü izliyorumYasoommmmm
Aksama dizin varmı
Evett başlıyoreeeeeee dizi topiğimde var ordsda diziyle alakalı sohbet ederukŞu anda Yaprak Dökümü izliyorumKırmızı oda bugün mü başlıyordu eğer bugünse o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?