- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.181
Nasılsın bebişş
Kolay gelsin canımÜtü yapıyorumtabiki sıkıntılar bastığı için bı ütü bı telefon bakıyorum başka türlü devam edemem ütüye.
Sen napiyorsjn bu aksam
Masumlar apt.yeni sezon başladı mi ya ?Kolay gelsin canımbenimde misafirim vardıya gitti 7 de oturuyorm öyle tv basındayım ne yapıyom
Evet canım salı günü vardıMasumlar apt.yeni sezon başladı mi ya ?
Bu sezonun ilk bölümü bu hafta miydi .Evet canım salı günü vardı
İlk bölüm oynadı işte salı günü ben izledimBu sezonun ilk bölümü bu hafta miydi .
İkinci bölüme mi geçti acaba yaaa
Canim beim nasilsin bugünSen niye beni begenmiyorsun
Ay bı onu bı de sadakatsizi izleyeyim bakalım.İlk bölüm oynadı işte salı günü ben izledim
Bende ya inci gitti kötü oldu da ev halkının performansı çok iyi olmuş amaAy bı onu bı de sadakatsizi izleyeyim bakalım.
Gerçi inci gittikteb sonra dizideki herkes gerizekalı olduğu için bi performans beklemiyorum artık damasumlar apt. Dan
Meraklandirdin simdiBende ya inci gitti kötü oldu da ev halkının performansı çok iyi olmuş ama
Afiyet olsun
Teşekkür ederim balımAfiyet bal şeker olsun kuzuşummm oyyyy
Aç izle işteMeraklandirdin simdi
GeceAç izle işte
Severim geceleri
Iyiyim nickomCanim beim nasilsin bugün
Karantinada kaçıncı gundesin
HES programın sayıyorIyiyim nickomsen napiyon, ben günleri saymayı bıraktım artık
İyiyim kuzum epey çamaşır birikmisti utuleyip kaldırıyorum .Iyiyim nickomsen napiyon, ben günleri saymayı bıraktım artık
Ana kiz izliyonmu masumu sen pek diziyi sevmiyodun sankiiiBu sezonun ilk bölümü bu hafta miydi .
İkinci bölüme mi geçti acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?