- 28 Haziran 2011
- 63.674
- 159.867
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.141
Oooyyyyyy ball dökerr yerumm senin sosyalimmm beni hep sev amaCanım bitanem fistuk ezmem
Seni hep severim, yazmasam bile severim çok severim kaymagumOooyyyyyy ball dökerr yerumm senin sosyalimmm beni hep sev ama
Ohhh miss gibiii ne sevenim varmışta benimmSeni hep severim, yazmasam bile severim çok severim kaymagum
Napiyinnn bebeiikkkkk napcan bugün evde misin geldi gene haftasonu herkes evinde çalışıyor haftaiçide kk daHuuu huuuu
Addaya gidecem yariiiinnNapiyinnn bebeiikkkkk napcan bugün evde misin geldi gene haftasonu herkes evinde çalışıyor haftaiçide kk da
Afiyet bal şeker olsun canım benumm hep güzel günler göresun inşaallahhhEki Görüntüle 2918368
O zaman içiyorum bi kahve sizin güzel hatrınıza
Jou ASSOSyal Morrmeneksee D u t Kahve __Kokusu Cookiie Minnosprenses ... Sıradaki kahvem size gelsin
Oooo addaya getir kuzz kaysın sallansın oyyşşAddaya gidecem yariiiinnBugün evdeyim
Çok şükür iyiyim bitanecimOhhh miss gibiii ne sevenim varmışta benimm
Nasılsın guzzzummm benimm aşk böceğumm
Ohh missEki Görüntüle 2918368
O zaman içiyorum bi kahve sizin güzel hatrınıza
Jou ASSOSyal Morrmeneksee D u t Kahve __Kokusu Cookiie Minnosprenses ... Sıradaki kahvem size gelsin
İnşallah canımOda olacak bitanemm çok mutlu bile olcakksın inşaallahhhh
Senin nasıl hazırliklarDoğru canım söylemiştin
İnşAllah şimdilik sorun yok
Aaa tıpkı ben
Iyiimm bende çok şükürr bugün hava çok boğdu beni 4 de yağmur gelcek diyo hava durumu bakalum gelsinde hava kendine gelsinÇok şükür iyiyim bitanecimsen nasılsın fistukum
Amin canuuum cümlemiz insallahAfiyet bal şeker olsun canım benumm hep güzel günler göresun inşaallahhh
Kendimi de götürecem sallanacam hatta ogluma sallattircam hep ben mi sallicam birazda o sallasin beniOooo addaya getir kuzz kaysın sallansın oyyşş
Ben hep evdeyim
Tesekkür ederim caniiimm baliimm kiraz güzelimmOhh missafiyet olsun bebekimmm
Iyi ol kuzum bugun burasida çok sıcakIyiimm bende çok şükürr bugün hava çok boğdu beni 4 de yağmur gelcek diyo hava durumu bakalum gelsinde hava kendine gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?