- 25 Ağustos 2019
- 62.505
- 120.028
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.241
Yaaaaaaaa nickoo siz olmasanız ben hiçim bileSen sitede olmayınca bı sıkıntı basıyor bana bu arada
Topigin kedisi gibisin
Benle değil bebeğim. Ya bizde de var da uçurum bi fark yok. Ama kaynımlarda var. Kız evi aslen maedinliymiş ama 35 yıldır izmirdeler. Yani baya bi fark varKültür farkınız var mı canim eş ailesiyle senin aranda .
İkiniz de Antepli değil mi
Bak bakalım şimdiSana mesaj atılmıyo canım ulu ortada atamam resmimi okadar da değilim
Tamam bekleBak bakalım şimdi
Olsunn ya uzaktada olmak fayda varr ben kaynanamlatla çok yakın otursam bukadar birbirimizin kıymetini bilmezdik belkide 1 ay kaldım onlarda cok zorlandım okadar da sikılmışımkii kıymet bile bilinmiyoAynen ya . Çok zor . Kültür farkı da var. Yemek kültürü illa da
Orası doğru. Biz yakınız kv ile arada 10 dk mesafe var . Kız izmirden urfa ya gelim gidiyoOlsunn ya uzaktada olmak fayda varr ben kaynanamlatla çok yakın otursam bukadar birbirimizin kıymetini bilmezdik belkide 1 ay kaldım onlarda cok zorlandım okadar da sikılmışımkii kıymet bile bilinmiyo
Yaaaaaaaa nickoo siz olmasanız ben hiçim bile
Canum benumm vallaha 3 saattir telefon sarjda o ara kocişi yedir içirr anamm adam evdeyken iş bitmeykiibugünde dizim vardı hadi dedim adam 40 yilın başında evde masterchefi rahat rahat izlesin bende yarın geriye sarar izlerim dedim
Sende olmayınca anlıyorumki kocişin evde giremiyosun
Ayyy evett yaaa izmirden bide anam maşaallahhh izmirli kız almışsınız fenamıOrası doğru. Biz yakınız kv ile arada 10 dk mesafe var . Kız izmirden urfa ya gelim gidiyo
Fenaaaa güzelAyyy evett yaaa izmirden bide anam maşaallahhh izmirli kız almışsınız fenamı
Yeriimm sizi hepinizi iyikide gelmişim sizlerle tanışmışımAaa aaa. Estağfurullah
Hee kızzz mutfak bulaşık dolu amaaaannn dedimm geldim burayaÖyle sahi girilmiyor
Erkekler bebek gbi
Yaaaaaaaaaaaaaaa kaynınn çok şanslıFenaaaa güzelbembeyaz süt gibi cooooo
Zor olacak maalesefBenle değil bebeğim. Ya bizde de var da uçurum bi fark yok. Ama kaynımlarda var. Kız evi aslen maedinliymiş ama 35 yıldır izmirdeler. Yani baya bi fark var
Aaa allah var kaynım da çok yakışıklı haaYaaaaaaaaaaaaaaa kaynınn çok şanslı
Kaynında yakuşuklumu bari yakışıyolarmı
Senin eşin cumartesi pazar çalışmaz miYeriimm sizi hepinizi iyikide gelmişim sizlerle tanışmışım
Hee kızzz mutfak bulaşık dolu amaaaannn dedimm geldim burayadedim bizum kızlar ne edeeyyy
Aynen canım şükür uzağız. Ben de korkuyorum yeni tanıştık . Bilmeden ters bişey derim sıkımtı çıkar diye.Zor olacak maalesef
senden uzak olunsun da kuzuhiç sevmem habire görüşelim edelim eltimle gorumcemle tarzı şeyleri .
Çünkü mutlaka sıkıntı çıkıyor fazla muhabbetten, hele kültür farkında yanlış anlasilmalar bol bol
Huhuuuvvvvvvv ikiside bulmuş birbirini anammmm karı desen taş sütt adam desen maşaallahhhhAaa allah var kaynım da çok yakışıklı haaama kaynım kızdan güzel. Uzman bi de. 190 boy ten sarı gözler çimen yeşil kaslı vücut falan
Amin amin inşallah canımmHuhuuuvvvvvvv ikiside bulmuş birbirini anammmm karı desen taş sütt adam desen maşaallahhhh
Allah tamamını erdirsin inşaallahh ya uzun ömürler versin beraber yaşlanasılar insaaallahhhhh
Çalışıyo kuzum cumartesi gececi olduğu zaman cumartesi sabah geldiği içinde haftasonu evde olmuş oluyor genelde cumartesi çalışırrSenin eşin cumartesi pazar çalışmaz mi
Yoksa vardiyasina göre denk geldiği oluyor mu jou
Ikisi birbirinden taş adamlar almışsınız helee duttt sende hele tam jülett gibi karıısındırrAmin amin inşallah canımmcümlemizin inşallah. Benim koca da esmer 193 boy bal köpüğü gözler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?