- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.884
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.261
Yapi olarak mesafeyi koruyan bı tipsin zaten.Aynen canım şükür uzağız. Ben de korkuyorum yeni tanıştık . Bilmeden ters bişey derim sıkımtı çıkar diye.
Senin göz ne reeenk .Ikisi birbirinden taş adamlar almışsınız helee duttt sende hele tam jülett gibi karıısındırr
Ahhhh nicko ben kimden aldım bilmemm benim kahverengii ama gözalıcı gibi eşim diyor gözlerin kahve ama çok değişik etkilendiriyo beni demiştiSenin göz ne reeenk .
Bebislerin renkli gözlü olma ihtimali var mı ?
Valla ben renkli gözlüyüm yeşil esim kahve rengi bilemicem@Yasnaz kuşummm sizden renkli gözlu bebiş çıkar mı ?
Kız olursa yeşil olsun yaValla ben renkli gözlüyüm yeşil esim kahve rengi bilemicemkardeşimin iki kızı var kahve gözler bana vururmu acaba
Bu mevzuya el atiyosun . Son noktayı koyuyosun buyukbabani doguruyosun derhalAhhhh nicko ben kimden aldım bilmemm benim kahverengii ama gözalıcı gibi eşim diyor gözlerin kahve ama çok değişik etkilendiriyo beni demişti
Annem yeşil halam yeşil gözlüler
Babam desen ela kardeşimde ela
Büyükbabam desen masmaviii
Herkes ela ben kahverengi olmuşum
Bencede yeşil olsunKız olursa yeşil olsun ya
YaaaBu mevzuya el atiyosun . Son noktayı koyuyosun buyukbabani doguruyosun derhal
Büyükbabam çok çapkınmışBu mevzuya el atiyosun . Son noktayı koyuyosun buyukbabani doguruyosun derhal
Ayyy bravo vallah nasıl çözmüşsün beniYapi olarak mesafeyi koruyan bı tipsin zaten.
Seninle sıkıntısı olanın kendi sıkıntılıdır anca
Ikisi birbirinden taş adamlar almışsınız helee duttt sende hele tam jülett gibi karıısındırr
Saclarinda çok güzellerBencede yeşil olsuneşim gözlerimi ve ellerimi çok sever bana benzer inşallah
Esmerin de erkeği çoh hoooooş amaaaaBüyükbabam çok çapkınmış
Adam o gözlerle bide doktor du tamamm
Amann inşaallahh annemin gözünü alırr yaa eşimin tarafı hep esmer hiç istemiyorum
Çözerim .Ayyy bravo vallah nasıl çözmüşsün benivallahi öyle ya kimseyle sıkıntım yok olan da herkesle sıkımtılı
O konu misafirden aonraÇözerim .
Erkek olsam başka şeyleri de çözerdim sende ama maalesef kızım ve konu bu değil
Orası öyle tabiii de burnu bana benzesin kulagı ona diyorum hep içimden esmeride olsun buğdsyıda olsunEsmerin de erkeği çoh hoooooş amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?