- 14 Nisan 2021
- 4.149
- 22.138
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.301
Git kuzum git hem kocanin hem annenin gönlü olsunYaaa iştee busefer annem diyo hiç gelmiyon okadar arada kalıyorumki aşko vallahii yaaa insan zaman zaman alışınca birbirimize iyice düşkün oluyoruz busefer hiç bırakasım gelmiyo bırakamıyorum şimdi annem köyden gelicek evine 10gün sonra benide bekler hoşgeldine
Heaa demii gidicem kuzum elbett zatenGit kuzum git hem kocanin hem annenin gönlü olsun2 3 aksamda yalniz kalabilirler ya
Heaa demii gidicem kuzum elbett zaten
Sen annenle aynı şehirdesin dimi
Evet canim yakiniz 35 40dk kadarSen annenle aynı şehirdesin dimi
Hee iyi iyiiiEvet canim yakiniz 35 40dk kadar
Valla sorma canim vakit cabuk geciyor. Uyku saati diyor saatHee iyi iyiii
Ne ara saat 12 oldu yav
Daha mutfağı halletcemValla sorma canim vakit cabuk geciyor. Uyku saati diyor saat
Arada halledesi gelmiyor insanin evet üsencilik geliyoDaha mutfağı halletcem
Hiçte bırakmazdım öylee bazen iyi oluyo bıraktım geldim salona dedim kızçelerim neyapeyyy
Hee kızzz öyle işte canum benummArada halledesi gelmiyor insanin evet üsencilik geliyo
İyi geceler bebisim
Hee kızzz öyle işte canum benumm
Bende halledemde uyku vaktii
Öpüyorummm yanancuklarından
Günaydın kokoşum afiyet bal ve de şifa olsun.Günaydın cicişler, sabah kahveniz benden
Minnosprenses Catlak-kurabiye Jou D u t MssPARE bebeklinick @Yasnaz Cookiie Morrmeneksee Kahve __Kokusu Elhan
Afiyet olsun canım benimGünaydın cicişler, sabah kahveniz benden
Minnosprenses Catlak-kurabiye Jou D u t MssPARE bebeklinick @Yasnaz Cookiie Morrmeneksee Kahve __Kokusu Elhan
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın cicişler, sabah kahveniz benden
Günaydın canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım benim
Sağolun kızlarGünaydın kokoşum afiyet bal ve de şifa olsun.birazdan ben de yaparım kahve... yürüyüşten geldim yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?