- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.401
yarından itibaren serinlicekmiş canım dikkat et birden hasta olmaçok sıcakk kızzzzz bugün çok zor ediyorumm iki dkkada sucuk gibi oldum
Geç bile kaldıyarından itibaren serinlicekmiş canım dikkat et birden hasta olma
Coronavirus 8-8 3-3 içilen hapNe ilacı kuzum
Ay canım sormaa cuma akşam misafirlerim geldi düğün için hem onlarla ilgilen hem düğün koştur 5 dk oturamadım elime telefpnu alamadım. Dün gece gittiler düğünde bitti. Bugün de hastane işimiz vardı ona koşturduk şimdi geldim eve bir yığın çamaşır var yıkancak kendimi attım yatağa kolum kalkmıyo yaCookiie nerede ki yahu
aynen canım ama bundan sonra tam mevsimi yaşayacağız gibi yağmur açısından nasıl olur bilemem de zor yani gerçektenGeç bile kaldı
Mevsim normallere dönsün artık
Çocuklarımız kıtlık yasanacak gunlere kalacak yoksa
çalışıyorum canım sen napıyorsun masam biranda çarşamba pazarına döndü elim ayağım birbirine dolandı anca toparladım ama dağınıklık duruyor halaNapiyorsunuz kızlar nasılsınız
Kolay gelsin mavisimmçalışıyorum canım sen napıyorsun masam biranda çarşamba pazarına döndü elim ayağım birbirine dolandı anca toparladım ama dağınıklık duruyor hala
Senin için renkli bı haftasonu olmuşAy canım sormaa cuma akşam misafirlerim geldi düğün için hem onlarla ilgilen hem düğün koştur 5 dk oturamadım elime telefpnu alamadım. Dün gece gittiler düğünde bitti. Bugün de hastane işimiz vardı ona koşturduk şimdi geldim eve bir yığın çamaşır var yıkancak kendimi attım yatağa kolum kalkmıyo ya
sağol canım biranda bir sürü iş çıktı onu oraya koy bunu buraya koy derken dağıldı heryer şimdilik üst üste koydum hepsini yarın toparlarım anca yoruldumKolay gelsin mavisimmAaa hayirdir
Canim benimYok canım ya ben içmem ki
Hahaha deliCanim benim
Üçüncü aşıdan da 3-6 ay kurtuldun hadi yine iyisin
evett canım öyleymişş hayırlısıı ❤yarından itibaren serinlicekmiş canım dikkat et birden hasta olma
aşı olmuşssun yaa kuzum gerek duyulmuyo artıkYok canım ya ben içmem ki
Birde başka ilaç icmeyi tercih ederim sanırım joummaşı olmuşssun yaa kuzum gerek duyulmuyo artık
bi evine rahatt geçinemedinn yaaaAy canım sormaa cuma akşam misafirlerim geldi düğün için hem onlarla ilgilen hem düğün koştur 5 dk oturamadım elime telefpnu alamadım. Dün gece gittiler düğünde bitti. Bugün de hastane işimiz vardı ona koşturduk şimdi geldim eve bir yığın çamaşır var yıkancak kendimi attım yatağa kolum kalkmıyo ya
sağlığın yerinde olsun aşkumm sen yeterkii iyi oll canımbenimmmmBirde başka ilaç icmeyi tercih ederim sanırım joumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?