- 25 Ağustos 2019
- 62.507
- 120.030
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.421
Allahım birAn evvel bitsin istedim ben sen nasıl aşığısın kızzSenin için renkli bı haftasonu olmuş
O kosusturmalarin aşığıyım ben
Amasonunda bekleyen çamaşırlar olmasaydi
Evet coom insanın boş evi gibisi yok vallabi evine rahatt geçinemedinn yaaa
hee kızz vallahaaaEvet coom insanın boş evi gibisi yok valla
Ne yarismasi bebeeembugün kimse yoohhh yaaa pazartesi hiç kimse olmuyo nedenseee ayy pek bi yoruldum bugün anamm ya
temizliği ettim evi süpür sil halıları yıka falann yarışma için menü çıkardımm daha şini oturdumm totom anca oturdu
Madammor nerdesinn ssafiyeeeee
heee kızz elimi yoracak halim yok heleeeNe yarismasi bebeeemOohh miss halilari nasil yikadim makina ile mi
Ciddi misinheee kızz elimi yoracak halim yok heleee
yemek yarışması kuzum bi yarışmaya katıldım burda
evett bebükkk ondan öncede katılmıştım bu 2 ci katılışımCiddi misinEt yemekleri yarismasi mi
Bol şanslar bebemm heyecanla bekliyorum yemeginievett bebükkk ondan öncede katılmıştım bu 2 ci katılışım
kızz paylaştım ben çoktanBol şanslar bebemm heyecanla bekliyorum yemegini
Denk gelmedi ya bana simdi girdimkızz paylaştım ben çoktan1 saat oldu
sen napıyorsun kuzumm nasılsın bugün hiç kimse yohhh heralde pazartesi sendromuDenk gelmedi ya bana simdi girdimBen bulurum simdi onuuuu
Ben cayimi corbami ictim bitti islerim oğluşu calistiriyorum çizgi calismasi falansen napıyorsun kuzumm nasılsın bugün hiç kimse yohhh heralde pazartesi sendromu
tabii okullar da başladıı yaaa çoğu çocuklar korona olmuş yaaa küçücük çocuklar yaBen cayimi corbami ictim bitti islerim oğluşu calistiriyorum çizgi calismasi falan
Sen neşer yaptın bakayımm nasıl geçti bensiz buralarhee kızz vallahaaa
Oglum okula gitmiyor guzum 4yasinda dahatabii okullar da başladıı yaaa çoğu çocuklar korona olmuş yaaa küçücük çocuklar ya
oğluşun dikkat etsin
haaa kız ben 1ci sınıfa gidiyo sandım nedenseeOglum okula gitmiyor guzum 4yasinda dahaSeneye nasipse anaokuluna gidecek
hiçbi pohh geçmedii bugün hiçkimse yoktu heralde pazartesi sendromu dedimSen neşer yaptın bakayımm nasıl geçti bensiz buralar
Yok guzum daha 5yillik evliyim o kadar cocugum olabilemezhaaa kız ben 1ci sınıfa gidiyo sandım nedensee
çalıştırıyorum deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?