- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #27.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amannn bırakk müge esra iyice pohu çıktıı onlar para kazanıyorr biizm neyimize sonuç arıyolarmışmışta falannnaynen önceden izlerdim ama artık baydı gerçekten insan kafa dağıtmak için açıyor tv yi daha ok kararıyor ben müge esra falanda izlemem mesela çok etkileniyorum
kız kardeşim müge hayranıamannn bırakk müge esra iyice pohu çıktıı onlar para kazanıyorr biizm neyimize sonuç arıyolarmışmışta falannn
yaaaaaaaaaaa pek bi severim bu şarkıyıı nasıl aklında kalmışş![]()
aaayyy müge çok iyi normalde allah var yukarda gerçekten müthiş ama bayıyo beniikız kardeşim müge hayranı
senii ballıkuymak yaparr yerimm hiç bıkmammgüzel insanlara ait detaylar unutulmaz
bende senii yerimmmmmmmaaayyy müge çok iyi normalde allah var yukarda gerçekten müthiş ama bayıyo benii
senii ballıkuymak yaparr yerimm hiç bıkmamm![]()
Eskileri dinlemeye bayılırım özellikle radyodaSeverim Minnosum eskilere yolculukCook teşekkür ederim tatlimm
dilime takıldı yandım
![]()
elçooookızlar kendime far aldım Flormar Far Paleti - Eyeshadow Palette Sunset 03 8690604551699 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bundan bakın
aaa kız baya düşmüş haaa iyi aldın hele puşttt hiç demiyon alacam diye aldıktan sonra aldım diyor bideelçooooJou
ahahahah nasıl unuturum kız sende al ihtiyacın varsaaaa kız baya düşmüş haaa iyi aldın hele puşttt hiç demiyon alacam diye aldıktan sonra aldım diyor bide
ama çohh hoş renkler
ASSOSyal
bebeklinick
Wilma11
mavikelebek34
Jou
Catlak-kurabiye
MssPARE
Morrmeneksee
Kahve __Kokusu
Cookiie
Madammor
Elhan
başımın tatlı belaları
farı çok sevmem yaaa alsamda çok nadir sürerimahahahah nasıl unuturum kız sende al ihtiyacın varsa![]()
hep başka yerleri takılıyon zatenn mgimm hiç gelmiyon bile buralaraaaMinnoş etiket yapmasa ben burayı unutmuşum![]()
hadi kalk oynayaım pıtırcıkhuhuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvv kocişide yolladım şuan işeee
göbek atmak kaldıı bağaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anaaaaaa nerdesin sen kuzum iyi miisnMinnoş etiket yapmasa ben burayı unutmuşum![]()