- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.959
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim gelmiyor bana valla geziyom forumuhep başka yerleri takılıyon zatenn mgimm hiç gelmiyon bile buralaraaa
sattın biziiiiiiiiiiiiiiii
oynamaya yer arıyoruz zatenhadi kalk oynayaım pıtırcık![]()
az kaldı kendi düğününde kınanda iyice dökersin merak etmeşu kurtları atamadım![]()
Buralardayım valla sabah sapıgın biri mesaj atmışanaaaaaa nerdesin sen kuzum iyi miisn![]()
seniii pıçaklarummm vallahaaaaaaBildirim gelmiyor bana valla geziyom forumuminnoş etiket yapmasa uykudayım valla
orada oturmayacağımaz kaldı kendi düğününde kınanda iyice dökersin merak etme![]()
şu numaraları nereden buluyorlar acaba iyi yapımış ohhhhhhhBuralardayım valla sabah sapıgın biri mesaj atmış
Sadece Kimsin dedim
Adam en son benimle sevgili olur musun diyo lafa bak dedim eşime bildirdim eşim de aramış adama
Ne yaptı agzına s.çtı![]()
hadi kalk oynayaım pıtırcık![]()
inşaAllah canım takıydı fotoydu derken düğün sahibi dışında herkes eğleniyororada oturmayacağım![]()
ağzına gözüneeee etmiştirrrBuralardayım valla sabah sapıgın biri mesaj atmış
Sadece Kimsin dedim
Adam en son benimle sevgili olur musun diyo lafa bak dedim eşime bildirdim eşim de aramış adama
Ne yaptı agzına s.çtı![]()
Düyünde vermişim bla blaorada oturmayacağım
şu numaraları nereden buluyorlar acaba iyi yapımış ohhhhhhh![]()
Valla cocuk korkmuş abi yanlış nurmara özür dilerim demişağzına gözüneeee etmiştirrr![]()
hehhhhh şöyle yola gelsin hayvannnValla cocuk korkmuş abi yanlış nurmara özür dilerim demiş![]()
düğünde numarayı yanlış duymuşş demekkiiDüyünde vermişim bla bla
Öyle diyor içimden manyak mdır nedir ne dügünü ya dedim![]()
ahahahahah jou yaa ahahahah
ayy evet ve bizim düğün bence böyle olacakinşaAllah canım takıydı fotoydu derken düğün sahibi dışında herkes eğleniyor![]()
kızın biri yanlış numara verdiyse demekDüyünde vermişim bla bla
Öyle diyor içimden manyak mdır nedir ne dügünü ya dedim![]()
hahahahah diyen dillere kuybannn hep gül sennahahahahah jou yaa ahahahah
ayy evet ve bizim düğün bence böyle olacak
kızın biri yanlış numara verdiyse demek![]()